12. Jimi
Będę się starała, bo chciałabym być ale to i tak okaże się dopiero na ostatnią chwilę czy tak czy nie. A jeżeli (jak rok temu, gdy miało mnie nie być) ktoś mnie po cichu będzie chciał stąd porwać to prawdopodobieństwo większe.
Wersja do druku
12. Jimi
Będę się starała, bo chciałabym być ale to i tak okaże się dopiero na ostatnią chwilę czy tak czy nie. A jeżeli (jak rok temu, gdy miało mnie nie być) ktoś mnie po cichu będzie chciał stąd porwać to prawdopodobieństwo większe.
Przed chwilą rozmawiałem z Krysią, na KIMB-ową noc zostało tylko kilka wolnych łóżek, więc chętni są proszeni o kontakt ze Szwejkowem :-)
Być może ja i Ojciec Prowadzący też wpadniemy na ten XIII KIMB, jeśli oczywiście do tego czasu uda się nam powrócić z misji na Ukrainę. O szczegółach zaplanowanej wyprawy, jak również o naszych wcześniejszych dokonaniach, możecie przeczytać tu:
http://bieszczadzkieforum.pl/ojca-pr...nie-t1935.html
Osoby o słabych nerwach ostrzegam jednak, że opowieść zawiera także sceny okrutne i mrożące krew w żyłach.
15. i 16. Wojtek Myśliwiec i drugi Wojtek
Z racji, że w okolicy w tym samym czasie będą odbywać się dwie różne imprezy (KIMB i Zlot Leśnych Ludzi), jeśli ktoś byłby zainteresowany noclegiem w Prełukach prosimy o wcześniejszą rezerwację :) Cena noclegu to 35 zł (z pościelą), 30 zł (bez pościeli). Ilość dostępnych łóżek: 7. Jeżeli zarezerwowalibyście wszystkie łóżka, to wtedy możemy udostępnić nocleg na podłodze 10 zł. Zależałoby nam na wcześniejszej informacjach na ten temat.
A co to za zlot, wiesz coś?
Tak jak i KIMB jest to jego już XIII edycja :) Jest to impreza konkurencyjna do Zlotu Zakapiorów, klimatem w zasadzie bardzo podobna. Rok temu odbywał się (również w tym samym weekendzie co KIMB -dlatego miało mnie nie być, ponieważ pracowałam wtedy w Smolniku) w Smolniku w Zagrodzie i w tym roku też tam będzie (koncerty itp) :) Organizatorami są min. Jano Pustelnik, Krzysiu z Zagrody, Krysia Rados. Dlatego właśnie chcielibyśmy wiedzieć na czym stoimy, żeby wiedzieć, do której jednej imprezy mamy się podporządkować, już niebawem zaczną się rezerwacje na ZLL a wiadomym jest, że KIMB też jest bardzo fajny :)
szczegóły na PW na forum, pod tel. 694 913 923 lub mailowo: chata [małpa] chatawprelukach.pl
Proponuję do porządku obrad dodać dyskusję nad miejscem kolejnego KIMBu 2015. Zastanówcie się, gdzie mógłby zostać zorganizowany.
to może gdzieś na Warmii :mrgreen:
Asiu !
Jeśli dobrze zrozumiałem to Piskalowi chodzi o to , aby uczestnicy Kimbu mieli największy wpływ nad lokalizacją następnego spotkania.
Dlaczego tak ?
Po to aby uniknąć teoretyzowania i pustych dyskusji przez osoby które nie mają potrzeby uczestniczyć w takich spotkaniach.