Odp: Ja chcę śniegu tej zimy! [wydzielony]
Dla mnie przy wyborze kryterium było jedno -zakres temperatury komfortowej i nieprzesadzanie z ceną. No w zasadzie jeszcze waga. Czyli już trzy kryteria he.
Henio, ja też chcę takie zdjęcie na śniegu !!! Czyli teraz mam już dwa wyzwania, przy czym Heniowe jest numer jeden!
Don Enrico fota super :-) A śpiwór mój mimo ze firmowy to tak bliżej cenowo do dolnej półki.Ważne ze ciepły i służy już kilka lat.Jimi a dasz radę odgonić się od chętnych fotografów w czasie wykonywania fotki ? ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Ważne żeby miał naszywki odpowiedniej firmy, kosztował odpowiednio do naszego prestiżu i był zrobiony z kosmicznych materiałów.
Bez tego ani rusz.
A tak niedawno plecak ze stelażem ważył swoje, namiot tonę a butla z gazem była wysokich gabarytów i nikt nie narzekał. Heniu to zdjęcie pojedyncze, czy też nastąpiła cała sesja zdjęciowa? Super, gratuluję pomysłowości.
Jimi Twój surwiwalowy pomysł z zaspą jest odlotowy, choć dość ryzykowny. Mam nadzieję, że uda Ci się go zrealizować, a potem to tutaj wszystko ładnie zrelacjonujesz. Tylko nam nie zamarznij , bo kto będzie KIMBy organizował :) A i pamiętaj o termosie, ciepłych gatkach i skarpetach :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
(...)ł. Heniu to zdjęcie pojedyncze, czy też nastąpiła cała sesja zdjęciowa? Super, gratuluję pomysłowości.
Mam kolekcję z innych wyjazdów zimowych, ale nie to jest ważne.
Chciałem zwrócić uwagę, aby nie leżeć bezpośrednio na śniegu bo można złapać wilka. Wtedy potrzebny jest śpiwór o odpowiednich parametrach