Serdeczne dzięki!
Wersja do druku
Serdeczne dzięki!
WUKA !
Gratulacje za zasłużone zwycięstwo. Tam bardziej, że konkurencja też była silna.
B.
Gratlacje WUKA!
Nie jestem zresztą zaskoczony werdyktem. Dzięki za te Twoje "staroświeckie"(o czym rozmawialiśmy) wiersze.
Przypominam, że mamy dogrywkę w kategorii Satyryk Roku - o to zaszczytne miano walczą Pastor i Jabol. Kandydat znajdujący się obecnie na prowadzeniu ma przewagę 1 głosu!
A już jutro rano poznamy Fotografika Roku! Będzie to albo
Bmiller,
albo
Machoney,
albo
Marcin Scelina.
:mrgreen:
A tymczasem lista forumowiczów, którzy oddali głosy w dogrywce:
1. WUKA
2. Bertrand236
3. Trzykropkiinicwiecej
4. Anyczka20
5. Aleksandra
6. Floydd
7. Hero
8. Basia Z.
9. Xiro
Do urn!
WUKA GRATULACJE dla Ciebie i Twoich wyborców ;)
Gratulacje Wuka!!!
Konkurencja była silna, walka ostra, ale finisz należał do Niego! :-)
Fotografikiem Roku alias Powsimordą 2009 został
Bmiller
Mamy zatem kolejną Powsimordę - recydywistę :lol: Niech żyje, żyje nam!
Gratulacje dla FOTO-ZWYCIĘZCY! ;)
Serdecznie Was za tę recydywę przepraszam... Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, mimo to proszę o łagodny wymiar kary ;)
NASI górą!
gratuluję Bartku :razz:
Brawo Bartek !
Gratulacje do kwadratu!
Kwadratowo dziękuję :-)
100lat 100lat!!!!!
Myślałem, że pogratuluję Ci dzisiaj osobiście ale słyszałem, że zrejterowałeś. Przyjmij wirtualny uścisk dłoni.
Gratulacje dla laureata - autora zdjęć z duszą :-)
Serdeczne gratulacje dla WUKI i Bartka!
Pstryk pstryk hura!
Pstryk pstryk hura!
Pstryk pstryk hura hura hura!
Gratulacje!
Gratulacje Bartek!
Byłem dzisiaj na małym spotkaniu bieszczadzkim w ... Z kilkoma czynnymi forowiczami /jak ja nie lubię tego słowa/zastanawialiśmy się nad jednym tematem. Wg stanu na dzien dzisiejszy /proszę mnie poprawić jeżeli się mylę/ na miejsce KIMBU głosowało 29 osób. Na Powsimordy niespełna połowa. Czyli nie jest istotne, co i kto na tym forum "wyprawia" tylko jest istotne, gdzie się napijemy i kto ile flaszek przytarga. Trochę mi smutno jest.
Pozdrawiam
No to się rozwesel.
Nasze Forum jest b. rozbudowane i dokładna "egzegeza" wszystkich postów wymagałaby chyba nie odchodzenia od monitora. Poza tym wymagałaby też systematycznego (przez cały rok) śledzenia ich treści.
Ja np. mam swoje typy w części "powsimordowych" kategorii, ale nie głosowałem, gdyż uznałem, że moja wiedza w tym zakresie mogłaby być niekompletna.
Dlatego uznajmy osoby, które zagłosowały, za ekspertów i zdajmy się na ich osąd.
Odnośnie zaś owych flaszek, to obawiam się Bertrandzie, że jeśli nie zwycięży lokalizacja VIII KIMB w Krywem, to nikt ich nie przytarga (a przynajmniej nikt tego jeszcze nie obiecał).
Basiu ! to jest wątek o powsimordach i masz rację gdy piszesz
propozycje w poszczególnych kategoriach.Cytat:
jak inaczej niż subiektywnie ocenić
Jeno Bertrand mimochodem zauważa że ...nie tak bardzo ważny wybór miejsca KIMBowania wzbudza o wiele więcej entuzjazmu
niż dbałość o wysoki poziom tego forum poprzez promowanie najlepszych.
Podzielam jego zdanie że 10razy ważniejsza jest zabawa w Powsimordy niż jałowe dysputy nad miejscemCytat:
gdzie się napijemy i kto ile flaszek przytarga
Ja tak w kwestii formalnej...
Może przeoczyłem jakoweś oświadczenie, ale czy Szanowny Imć Marcowy ma zamiar do maja ogłaszać te Powsimordy?
Pozdrawiam:)
Henek, to zależy dla kogo. Jeżeli ktoś nie ma zamiaru przyjechać na KIMB, to dla niego są to "jałowe dysputy nad miejscem".
Zabawa w Powsimordy jest na pewno ważna dla forum. Nie mam co do tego wątpliwości. Piszę to poważnie i żałuję, że nie wziąłem w niej udziału.
Marcowy, koniecznie musimy o tym porozmawiać na KIMBie.
No to dziś zwycięzca z zaskoczenia - Korespondent Roku. Finaliści szli łeb w łeb, ale końcówka należała do jednego, jedynego. Chyba przewidział tę sytuację nadając sobie nick...
Powsimordą 2009 w kategorii Korespondent Roku został
Recon1!!!
Niech żyje i pisze nam i Wam!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za głosy, oferty nagród i różne sympatyczne wiadomości. Jest mi naprawdę głupio, ze nie na wszystkie PW udaje mi się odpisać, ale jestem w rozjazdach. Za to listę zwycięzców wszędzie z sobą targam, więc mogę uchylać rąbka tajemnicy z doskoku :smile: A jak ktoś mi jeszcze raz napisze coś o wyborze miejsca KIMB w tym wątku, to... Nożyczki mnie już swędzą ;)
Dziękuję! Dziękuję Wszystkim, którzy weszli w tę zabawę i głosowali na Powsimordy. Trochę to wygląda tak, jakbym wyrwał się na Forum niczym Filip z konopii. Miły akcent na moją rocznicę na Forum.
Teraz to już nie ma zmiłuj... trza szykować się na KIMB:)
Gratulacje Recon1 !
Gratulacje
Można by powiedzieć:Powsimordo ty moja:-D. Gratuluję!
I ja się z gratulacjami przyłączam ;)
A ja baaaardzo się ucieszyłam,naprawdę.Wiem jakie to mobilizujące i gratuluję tego "przeżycia".Zawsze czekam na Twoje relacje z "zakładką"!!
Dziękuję za gratulacje. Znaczy się, że muszę częściej jeździć w Bieszczady i... pisać dalej.
... z "zakładką"? hmmm :roll: :shock:
100 lat, 100 lat!!!!!!
Nie napisałam (po namyśle!) z "drugim dnem",bo jakiś złośliwiec wykorzystałby niecnie ten zwrot ,co miewało już miejsce ( np.w dotknieciu pustki ).Pozdrawiam!
Uwaga, jeszcze dziś poznamy Detalika Roku! Nie odchodźcie od monitorów! :mrgreen:
Rozwój sytuacji w tej kategorii był niezwykle emocjonujący. Prawie do samego końca wszyscy trzej finaliści szli łeb w łeb, a w pewnej chwili sądziłem nawet, że będziemy mieli dogrywkę z trzema uczestnikami. Ale pocałunek śmierci złożył (niemal w ostatniej chwili) jeden z kandydatów głosując... na swojego konkurenta. Szkoda, że Państwo tego nie widzieli :-)