To ja dodam jeszcze od siebie: http://www.google.pl/
Jeszcze więcej propozycji.
Ale nie oto mi chodziło.
Skoro brak konkretów to proszę, chociaż o opinie o O.W. Bieszczady nad w okolicy jeziora Myczkowieckiego (nie Myczkowskie :smile: )
Wersja do druku
To ja dodam jeszcze od siebie: http://www.google.pl/
Jeszcze więcej propozycji.
Ale nie oto mi chodziło.
Skoro brak konkretów to proszę, chociaż o opinie o O.W. Bieszczady nad w okolicy jeziora Myczkowieckiego (nie Myczkowskie :smile: )
Może jedno ze schronisk pttk-adresy w necieCytat:
Zamieszczone przez edytadt
Szukam noclegu w Bieszczadach (Bieszczady wysokie lub okolice jeziora Solińskiego - to dwa priorytety). w domku letniskowym dla 2osób. Dobrze by było gdyby była możliwość wynajęcia minimum 2 takich domków, gdyby znajomi zdecydowali się również jechać. Co do wymagań, to łazienka. Mile widziane również kominek i dostęp do kuchni. W cenie najlepiej byłoby zmieścić się w 40zł od osoby/nocleg, ale jestem wstanie wysłuchać innych propozycji.
Wyszukałem w google: Piotrową Polanę, ale ponoć w małych domkach nie ma węzłów sanitarnych.
Czekam na jakieś propozycje ;)
To dopiero na czerwiec/lipiec, ale można już zacząć się za czymś rozglądać. ;)
Jeżeli czerwiec/lipiec to lepiej bierz się do roboty chłopie i szukaj szybko czegoś co jeszcze nie jest zarezerwowane.Tym bardziej że chcesz coś w pobliżu Jeziora Solińskiego (te rejony są raczej bardzo oblegane)
Ja od siebie mogę Ci powiedzieć że rezerwacje robiłem już jakiś miesiąc temu(mniej więcej) a był dostępny tylko jeden pokój jednoosobowy (zakwaterowanie raczej na zadupiu)
Pozdrawiam i powodzenia.
Czy macie jakieś informacje na temat bazy noclegowej we wsi Berestyszcze :grin:
Jak wspomniałam w watku powitalnym - w tym roku pierwszy raz jadę w Bieszczady.. Planuję wyjazd jakoś na początku września (ewentualnie końcówką sierpnia), wychodząc z założenia, że już będzie troszkę mniej ludzi ;) Planuję wycieczkę 4-5 dniową z plecakiem od schroniska do schroniska głównymi szlakami (na spokojnie z uwzględnieniem czasu na "bycie" w Bieszczadach, a nie tylko przejścia przez nie).. Chciałabym zarezerwować sobie miejsca w poszczególnych schroniskach i tylko nie wiem ile czasu wcześniej najlepiej podzwonić i "zająć" sobie łóżko?!
Pozdrawiam cieplutko..
Mag
Jak będziesz już znała termin to dzwoń, no chyba, że się nie boisz spania na karimacie, wtedy nawet rezerwować nie musisz-podłoga się zawsze jakaś znajdzie zwłaszcza dla 1 osoby.
Witam wszystkich. Szukam jakiegoś domku letniskowego, gdzieś blisko Soliny np. w Polańczyku. Nie wymagam wiele, w zasadzie chodzi tylko o to, aby mieć gdzie się przespać. Nie potrzebuję TV w pokoju i róznych tym podobnych wygód. W związku z tym oczekiwałabym niezbyt wygórowanej ceny :) Znacie może jakieś fajne miejsce dosyć tanie ? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Jeśli był ktoś w Polańczyku "Pod Wierchami" również prosiłabym o opinię.
Pozdrawiam :)
Witam Serdecznie !
Poszukuje noclegu dla 2 os w dniach 22 - 31 sierpnia cena max 35 zł ?! w Ustrzykach Górnych
Dzwoniłem do kilku kwater, które można znaleźć w necie jednak miejsca są już wszędzie pozajmowane :cry:
Myślicie, że w UG tak trudno będzie znaleźć wolne miejsca ?!
Pozdrawiam,
P.
A Hotel Biały?
Zastanówmy się... pobyt 8-dniowy, w sezonie, rezerwacja z 2-tygodniowym wyprzedzeniem, popularna miejscowość, niewielka baza noclegowa... Niech pomyślę... Taaa, pewno będzie trudno ;)
Jednakowoż wypróbuj jeszcze hasła: Noclegi z Żarełkiem i Archidiecezjalny Dom Rekolekcyjny (tam jest dużo łóżek), a ponadto nazwiska: Teresa Paraniak, Henryk Wrzyszcz, Teresa Ratoń, Pod Szerokim Wierchem - Danuta Kowalczyk, Marcin Musiałowski. Powodzenia :-)
Udało się :) u pani Danuty znalazły się jeszcze wolne miejsca. Mam nadzieje, że pobyt będzie udany
Witam, polecam "Gazdówke u Janusza", obiekt położony w bardzo bliskiej odległości od jeziora. Byłam tam przez tydzień, jestem naprawdę zadowolona, mili właściciele- świetnie dbają o klienta, organizują różne atrakcje (smażony pstrąg z grilla - Niebo w gębie :D ) polecam ;)
Tak jak w temacie- poszukuje noclegu dla 3 osób w Wetlinie. Przyjazd 26.08, wyjazd 29.08.
Trochę późno zareagowałam i nie ma już gdzie spać w Ustrzykach Górnych. Gdyby ktoś gdzieś słyszał o wolnym pokoju dla dwóch osób od 30.04. do 3.05. Będę wdzięczna za info. Wszystkie dostępne w necie adresy obdzwoniłam. No i Kremenaros odpada;)
Witajcie ;)
Szukam noclegu dla 2 osób - 1 pokój
Przyjazd 12 sierpnia, wyjazd 16 sierpnia.
Wetlina, Smerek, ewentualnie Cisna, UG.
Cena raczej niższa niż wyższa, pokój z łazienką.
TV itp zbędne.
Pozdrawiam
mkeruj
Witam,
Szukam noclegu w okolicach Soliny, może być kawałek dalej, okolice wetliny nawet w terminie od 10 do 17 sierpnia. 3 osoby, domek najlepiej. Internetu światłowodowego i kablówki być nie musi:)
Byłem m.in w okolicach Polańczyka, Wołkowyi, Bukowca, UG, Wetliny i Mucznego 4 tygodnie, przełom czerwca i lipca...turystów zdecydowanie mniej niż przed laty. Z rozmów z miejscowymi wynika, że połowa kwater stoi pusta(informacja dotyczyła Bukowca i Wołkowyi). Sądzę że nie miałbyś problemu z noclegiem nawet jadąc w ciemno. Pozdrawiam
polećcie mi coś na wakacje :) - jakieś fajne miejsce w miarę tanie z widokiem na góry... ;)
Witam! Szukam noclegu 1- osobowego na 7, 8 dni najlepiej w Ustrzykach G. niedrogo na 1 szą połowę sierpnia.
Najlepiej blisko szlaków turystycznych i niedaleko PKS przystanku.
Termin to gdzieś od ok. 5-08 do 13-08
Jeżeli nie możliwe w Ustrzykach to może być Wetlina.
Pozdrawiam
Witam, szukam noclegu dla 2 osób w rejonie Wetliny, Ustrzyk Górnych, Wołosatego w terminie 6-13 sierpnia. Wykonałam już mnóstwo telefonów, ale wszędzie komplet. Może ktoś mnie poratuje. Czy myślicie, że można pojechac w ciemno i szukac na miejscu? Potrzebuję po prostu dachu nad głową. To moj pierwszy wypad w Bieszczady....
Witam. Wczoraj szukałem w tym samym terminie i tej samej okolicy. Potwierdzam, nie ma prawie nic, tylko hotel w UG miał miejsca.
Postawiliśmy na Muczne.
Szukam noclegu, pokój dwuosobowy miejscowości: Wołosate, Ustrzyki Górne, Procisne, Stuposiany, Nasiczne, Dwernik, Wetlina, pobyt 15-23 sierpnia. Wiem że będzie ciężko ale jeśli ktoś coś ma to proszę podrzućcie na pw albo GG 481365 ew. mail kamil.p@10g.pl Cena do 40,-
Witam , szukam noclegu co niestety podkreślam wybieram sie w pojedynkę ( trudno znależć pokój jednoosobowy , uwzględniam małą dopłatę) w terminie pierwszy tydzień września ( to juz za dwa dni ) co cenię: spokój cisze ,mam zamiar troche pochodzic po górach ( nie za daleko od głównych szlaków), pojeżdzić rowerkiem ( zabiore ze sobą)samochód jak najmniej używac
pozdrawiam
Zadzwoń tu :http://www.bieszczady.net.pl/wetlinka/ Może dogadasz się z Panem Lutkiem.
Blisko do głównych szlaków.
Schronisko nad Smolnikiem -tu chętnie przyjmiemy i ciszę ze spokojem gwarantujemy -na tygodniu, bo w weekend może być trochę ludzi i coś będzie się działo w schronisku. Ale na tygodniu ci-cho-sza.
[wyedytowano]
Szukam noclegu w Ustrzykach Górnych 9-11.10.2015 dla 2 osob
Szukam noclegu w Bieszczadach dla 4 rodzin, apartamenty dwupokojowe lub domki, koniecznie plac zabaw i wyżywienie. Termin: 15-21.08
Moje propozycje to:
http://orwbystre.com/
https://osrodek.wisan.pl/
Szukam taniego noclegu w Mucznem
Cześć!
Szukam noclegu w Wetlinie, dla 2 os. (pary), od czwartku do niedzieli (29.09-02.10.2016). Gdyby ktoś coś miał, serdecznie dziękuje za cynk!
Pozdrawiam!
Domyślam się, że próbowałeś już użyć wyszukiwarki typu google, i nic nie znalazłeś.
Oj ! to wygląda na to że zaczął się skomasowany najazd turystów szukających pierwszych kolorów w jesiennych Bieszczadach.
Planuję wyjazd w tym terminie i wezmę jednak namiot, jak już takie obłożenie jest na kwaterach.
Innym radzę to samo.
szukam noclegu na kilka dni w Wetlinie lub Smereku pod koniec lipca dla 4 osób