Już się robi, takie małe te skrzynki ;-)
B.
Wersja do druku
Już się robi, takie małe te skrzynki ;-)
B.
A czy monety okazjonalne tez bedziemy bic...?
No...,
zeby bylo czym placic za modne koszulki !
:-)
Koszulki,pierogi,walki w kisielu,wyciąganie grabi z wody,monety okazjonalne,no i picie naleweczki:)niech już dziś żałują Ci co nie pojadą:)))))))))))))
...konkursy z nagrodami, przejście zaczarowanym ortalionowym tunelem i oczywiście piwo bezalkoholowe...
no nie :shock: !!!
piwo bezalkoholowe też będzie ????
BOMBA :razz::razz::razz:
Płyny...
a fuuuu
Krysia a fuuuuuuuuuuu to i tort ze świeczkami masz w planie:)))))
A maszkiety tez beda?
Pogoda
w tym okresie to slonce zza chmurami ,+ 7 dzien, -1 noc
Oczywiście poprawka,bo to prognoza z serwerow stacji dla zeglarzy
A tam beda cokolwiek inne plywy
...od piwa Alcfrei
Tomku ! pojawiło się nowe wyzwanie !!!!
Na tegoroczną, trzecią już odsłonę RIMB-u zgłosiło się wyjątkowo wiele dziewczyn.
W pierwszej edycji pojawiła się tyko KatarzynaNowość na drugiej wersj było już więcej i Krysia i Olgaa i ....
A teraz ? Fantastico pojawia się nam mnóstwo dziewczyn.
Jestem mile zaskoczony.
Tak sobie pomyślałem o mini-plenerze z dziewczynami plecakowymi w roli głównej.
Co ty Tomku ! o tym myślisz ?
A dziewczyny ? co wy na to ?
tak, w ogóle to jako biblijny niewiarek odpowiem przekornie:
może być tak,jak z nową płytą Edyty Bartosiewicz i dopóty nie zobaczę , to nie uwierzę...
Heniu ,powiem ci tylko, że błysk w TWOIM oku ,olśnił mnie ,aż na dalekim śląsku,hi,hi,hi
toteż,przygotuję się sollennie tzn.wezmę ze sobą pokłady doświadczeń i będę tak grzeczny( oczywiście piwo alkfrei) jak 10-latek przed wywiadówka w szkole...
dziabko,nie wiem czy sprostam-myślę o drugiej stronie obiektywu (...notabene w stałoogniskowych obiektywach ta druga strona jest ostrzejsza,hi,hi,hi)
tzn:jedna z zasad: fotograf -modelka ,mówi ,że fotografujący musi być brzydszy niż modelka ... a np. jeśli chodzi o mnie ,to przystojniejszy ode mnie jest tylko Woody Allen...
inna znowu twierdzi, że dobra fotografia powstaje gdy model (ka ) uwalnia swoje emocje...toteż okoliczności będą chyba zagwarantowane (plener,wysiłek ,misie itd)
zastanawia mnie formuła" mini"
ale jest jeszcze sporo czasu i przed snem będę na jawie przymierzał ten" brak kreacji'
nie wspominam już o cudownym substytucie piekna w postaci photoshopa
eeee...
co Wy pili?;-)
o tej porze roku to raczej grzybki ....
mini hmm wszak stacja meteo podała -1stpień , choc jak sie nad tym zastanowić .... to moze nawet i dobrze (znaczy nie trzeba bedzie kostek lodu)
z innych konkurencji zapominacie jeszcze o "mackowaniu" oczywiscie z pieśnią od czoła
a że właśnie wróciłem z zlotu westmenów co sie już po raz 13-sty w Wetline odbył wiem jak jest prawidłowa pozycja zlotowa, co nie przeszkadza abysmy utrwalili własną ...
co do napisów na koszulkach to kazdemu według zasług proponuje
znaczy patrz na foto :
http://img520.imageshack.us/img520/963/81010781nr6.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/3118/2aahb8.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/2007/38579714jk9.jpg
http://img512.imageshack.us/img512/2710/4ahl3.jpg
za malutkie
ja napisów niektórych nie widzę;-(
a szkoda
a mówili że rozmiar nie ma znaczenia ;)
Kłamali, nie wiedziałeś?hahaha
hahaha
niezła
a że właśnie wróciłem z zlotu westmenów co sie już po raz 13-sty w Wetlinie
Rafalko,ty wytlumacz mi, bom ja prosty czlek ,: CO ROBI TAK ZACNE TOWARZYSTWO WESTMANOW W BIESZCZADACH ???
Toc , jak rozumiem, zebrania WESTmanow powinny byc odbyte gdzies na WESTowym krancu Polski,gdzies w okolicach Cedynii,czy cos takiego.
Albo ,to moja busola cos nie tego...?
:-P
a za czym stoi nazwa WESTMAN?
co robi ? długo by pisać
gra i spiewa do ochrypnięcia, skacze , chodzi w góry (chyba ze są w remoncie), podąża szlakiem knajp i barów, największe skupiska westmenów zaobserwowano w okolicy Bazy Ludzi z Mgły i przy sklepie w Starym Siole
zapytaj google o "westmeni" one wiedzą prawie wszystko
Odebrałem dzisiaj koszulki. Dziękuję za zaufanie jakim obdarzyły mnie osoby zamawiające.
Nie znając ani wyglądu, ani jakości, ani grafiki zdecydowały się na zamówienie.
Teraz z niecierpliwością będę czekał dnia osądu.
Na razie widział je tylko Największy Specjalista Od Majtek i stwierdził że są dobre gatunkowo.
Jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne.
Widzisz don Enrico jak dobrze że Majtek przeprowadził kontrole jakości :)
A my je przymierzymy i wtedy się wszystko okaże:)
Mnie się podobają.
PS: Jeszcze ich nie widziałem, ale to nie ma nic do rzeczy :wink:
Zapowiada się ładna pogoda, już się nie mogę doczekać tego bieszczadzkiego chaszczu :-)
B.
:-( Chciałbym bardzo złamać przepisy, ale niestety nie mogę tego zrobić. Życzę udanego bieszczadowania.
Pozdrawiam
Mam więcej szczęścia od Bertranda. Wyjeżdżam w czwartek pod wieczór. Mam miejsce w aucie, mogę kogoś zabrać
Pozdrawiam
Długi
a przy okazji co nieco
wyretuszowac
;-))
Zaczynamy? Tak, zaczynamy! Do zobaczenia gdzieś tam... w lesie :grin:
bu
bu
bu
wy się naRIMBujecie, a ja siedzę jak grzyb i myślę o tym, jak to jest teraz w Bieszczadach.
Nie wyjszło, unieruchomiło mnie chorobowo.
Proszę chociaż jeden toast spełnić za moje zdrowie. Zdrowie podkopane.
Paszczaku - słyszałeś??
No!
To bawta się dobrze :)
Dużo zdrowia życzę z Poznania :-(