O, to, to - po Nowym Roku, najlepiej w marcu.
Dzień dłuższy, pogoda lepsza, a poza tym ja w styczniu i w lutym mam nikłe szanse na chociaż dzień urlopu.
Ale - nie uprzedzamy faktów ...
B.
Wersja do druku
Co to jest ten FotimB ?
Mam nadzieję że już niedługo wszystko objaśni nam Wielki Komisarz.:lol:
Jak juz to Wysoki nad wielkoscią jeszcze pracuję ;)
Więc jaki jest plan ?
Planujemy w schronisku pod Rawką http://www.rawki.pl/ zorganizować wystawę fotografii bieszczadzkich. W wystawie mogą wziąć udział wszyscy forumowicze. Więc jeśli chcesz, aby Twoja fotografia została powieszona na wystawie musisz ją przesłać na adres 2010wystawa@gmail.com do poniedziałku 22.11.2010 (najlepiej format JPEG 20x30cm 400 dpi), można przesłać max 3 fotografie. Zastrzegamy sobie wybór fotografii do wystawy.
Wernisaż jest planowany w sobotę 27.11.2010 w godzinach wieczornych. Na wernisaż zapraszamy wszystkich chętnych. Można po prostu przyjechać do schroniska lub najpierw dojść, aby później szczytować. Jak dojść ? można dołączyć w dowolnym punkcie A B C .
No to mówiłam, że mogiła...
Znowu se wam pokibicuję z daleka.
znaczy 21x30
dziabka wypijemy Twoje zdrowie
wszak zdrowie kibica bezcenne ;)
Rafałko napisał :
poprawnie powinno być :Cytat:
...jeśli chcesz, aby Twoja fotografia została powieszona na wystawie musisz ją przesłać na adres 2010wystawa@gmail.com do poniedziałku 22.11.2010 (najlepiej format JPEG 20x30cm 400 dpi)
.... jeśli chcesz aby Twoja fotografia trafiła pod obrady jury musisz ją przesłać na adres 2010wystawa@gmail.com
w terminie do godz. 24 w niedzielę (w poniedziałek rano zdjęcia idą do kopiowania)
bez względu na format i bez względu na dpi
I każdy może przesłać?
...no może nie każdy.
Propozycja jest ograniczona do użytkowników naszego forum.
dzieki wszystkim którym się chciało i wysłali fotografie, już w labie pod czujnym okiem się kopiują
A możesz zdradzić ilu osobom się chciało?
kilku się chciało :) myslę ze po wernisażu zdamy relecję
na dobrą sprawę gdyby się komuś jeszcze chciało to jeszcze jutro (wtorek) ok południa się wybieram do zakładu fotograficznego wiec jeszcze jest sansa ..
Już dzisiaj mogę napisać: mój nowy boss nie wyraził zgody, abym w tym miesiącu ani nawet w tym roku nawiedził województwo podkarpackie.
Bawcie się ładnie i udanych zdjęć.... :-(
Pozdrawiam smutno
No to Bertrandzie dalej nie będziesz wiedział co to takiego jest ten FotimB .
Świeżo połknięta prognoza pogody brzmi rewelacyjnie :
będzie padał śnieg z deszczem, będzie wiało, będzie zimno i pochmurnie.
Czyż może być lepsza wiadomość przed ruszeniem na FotimB ?
no tak
no tak
tak tak tak
drażnią człowieka tylko !!!
Ciebie drażnią a mnie straszą. Teraz to już muszę wygrzebać z szafy jakieś ciepłe majtki :wink:
no wiesz co chyba tak bardzo się nie przestraszyłeś... ( a jak tak to zaraz Ci paczkę przygotuje;) i wyślę )
Ja się boję tak bardzo, że rozmyślam jak się tu wycofać.
A paczkę przyjmę niezależnie od tego czy pojadę czy nie :mrgreen:
To majtki też bierzemy ?
Nie, bez przesady. Trzeba je tylko z szafy wygrzebać i tak się na nie napatrzeć, żeby nienawiść do nich w sobie móc wzmóc.
tak ale tylko majtki....
i dużą relację FotimBową poproszę ;)
Mam nadzieję, że po wystawie zdjęcia Fotimbowe zostaną zamieszczone na forum?
Pozdrawiam!
Bertrand prosił o przekazanie pewnych pozdrowień :) dla Wszystkich Forumowiczów od uczestników Fotimbu, aktualnie bytujących na połoninie Wetlińskiej w pewnej Chatce :), więc
POZDRAWIAM
:)
Dziękuję kobieto!
Tak, żeby wszytko było jasne: Wczoraj od uczestników pewnie nieudanego Fotimbu dostałem SMS z pozdrowieniami dla mnie i "całego forum". Nie miałem dostępu do internetu, więc kobietę poprosiłem. A tak chciałem być z nimi....
Pozdarwiam
Bertrandzie muszę Ci powiedzieć że nie tylko Ty miałeś taką chęć :) ale może następnym razem jakiś KrIMB cośtamIMB uskutecznimy :)
Pozdrawiam z zimowej 100licy
Coś nikt z Fotimbu nie wraca... Pewnie znów nie wyszło i wstyd się przyznać ;)
Wracają, wracają, tylko pomału, ale po tak smakowitym zakończeniu to nie ma się co dziwić.
Załącznik 21537
Smakowite zakończenie miało miejsce w lokalu rekomendowanym przez załogę fotimbową
czyli tu
Załącznik 21538
Ja tych typów już chyba gdzieś widziałem...
Bo to byli starzy znajomi.Cytat:
Ja tych typów już chyba gdzieś widziałem...
Jakoś tak się składa że nie ma nowych chętnych do wspólnego łażenia.
Niestety pomimo bardzo rozwiniętych planów, nie udało się nam dotrzeć ... :( może następnym razem .... ech....