Właśnie , nadzieja ostatnia umiera :) Także jak będzie jakieś spotkanie forumowiczów z Lublina/ województwa lubelskiego to ja chętna jeśli mi termin będzie odpowiadał :) Szukałam tematu o spotkaniach w Lublinie i pomyślalam,że warto odświeżyc temat
Wersja do druku
Może lepiej jakieś spotkanie w terenie ...........jedno już wyszło ja bardzo chętnie przybędę.
Chętnych byłoby pewnie więcej...o jednego przynajmniej;)
Czekamy więc na innych chętnych
jestem za... jeśli bagienne tereny to zapraszam na ognicho ;) ... i może jakieś jesienne pieczenie ziemniaka ;)?
pomysł z ogniskiem bardzo fajny, uwielbiam ogniska :)
Gadu gadu... i cisza, więc zapraszam 25 października na Poleskie Włóczenie..ogniskiem zwieńczone... mam nadzieję, że może ktoś się skusi wwizją pieczonego ziemniaka... :-D
gdzie i o której?;)
Ja bym się chętnie wybrala na to włóczenie ,ale niestety mam 25-26 zajęcia akurat . takze innym razem mam nadzieję ;)
Ja oczywiście przybyłabym natychmiast ale od 23.10 do 02.11 pracuję codziennie do upadłego i nie ma zmiłuj jakby coś później to bardzo chętnie.
Gadu-gadu...i się pewnikiem rypnie :-|
no jakby coś to proponuję ścieżkę "Spławy" godz. 10 ? podam współrzędne parkingu... jak go namierzę :P
edit: wcale bym się nie obraziła, jeśli osoby chętne potwierdzą udział :), co by nie kukać na parkingu :-P
No i się rozmyło...umówmy się, że to sprawka deszczowej pogody...trudno byłoby piec ziemniaczki ...a nie marazmu jaki ogarnął frakcję lubelską:sad:
Byle się nie poddawać ... zwołuje bagienne Topienie ziemniaka na 8 lub 9 listopada... :-) w każdym bądź razie ziemniaki, ognisko, ścieżka Splawy są zapewnione.... może ktoś jednak :-)
Ależ wymyślasz terminy!! Toż to przed długim 4-dniowym weekendem (jak u mnie) i myślę, żeby ruszyć gdzieś w Beskid Niski (tak na przykład):-)
Jeśli będzie to w miarę ciepła Niedziela( 09.11 )to chętnie spotkamy się z resztą lubiących góry.
Proszę o rezerwację 7 ziemniaków dla 3 osób:-)
Lepiej przedzwonić i upewnić i upewnić się czy jeszcze będzie w remoncie http://www.poleskipn.pl/ bo remoncik jest na Spławach ale zawsze coś innego przejdziemy gdyby co?!
To tylko kawałek kładki na jezioro... jeśli nie da się skrótem i nadal będzie w remoncie... zrobimy całe Splawy bez pomostu na Łukie... chociaż jestem pełna nadziei, gdyż to tylko jakieś 100 metrów kładki.... ;-)
Rezerwacja na ziemniory zapisana.. :-D pozdrawiam
Trudny wybór ale potwierdziłem już spotkanie w Biesach;)
Mam nadzieję, że uda się ognisko.
Pozdrawiam
Tak jak Zbyszkowi nie pasuje mi ten termin...może przenieść go na weekend poświąteczny...16.11 ?
Albo zrobić drugie spotkanie;)
Wtedy już "rodzimy" ... znaczy mam być wsparciem przyjaciółki 8-) ... w pełni rozumiem wybór bieszczadzkich i innogórskich tras... mogę życzyć pogody (oby nie tylko ducha) ... Spotkanie bagienne się odbędzie, znaczy to, iż przebywać będę w chatce z zielonym progiem, przez koguta pilnowanej ... jeżeli kogoś naszłaby chęć i bagno mu nie straszne... zapraszam :) miejsca przy ogniu, ziemniaków i inszości nie zabraknie :)...
Czy ktoś wybiera się na Czartgranie?
Wybiera się grupka 12 szt - wyjazd w czwartek po 15.oo z Lublina, powrót niedziela po południu