Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Dyktatorze Marcowy, proszę o poprawienie postu i umieszczenie informacji o początku Obrad Głównych o godz. 18.30. To z uwagi na napięty program i ew, spóźnialskich. Wcześniej chyba nie ma sensu, bo każdy będzie chyba chciał gdzieś się wybrać a potem przygotować się do KIMBu.
Ja bym nie przesadzał z tym przyspieszaniem... Rok temu startowaliśmy później, bo o 19.30, ale i tak sporo osób się spóźniło ze względu na powroty z sobotnich wypraw. Punktów programu jest w tym roku niby więcej, ale większość z nich potrwa pewnie kilka-kilkanaście minut, więc część (powiedzmy) oficjalna nie będzie trwała godzinami. Co sądzą pozostali KIMB-owicze? :-)
19.00 jest w sam raz, może niech każdy ma DOSŁOWNE swoje 5 minut, bez przesady, nie rozgadujmy się, tylko działajmy!!
Pół godziny w jedną czy drugą nie ma pewnie znaczenia. Ważne żeby ustalić jednoznacznie i potem tego się trzymać. 19 jest ok. można tak zaplanować wędrówki by wrócić na tę godzinę, punkty obrad nie wyglądają na czasochłonne, a i tak zapewne najciekawsze będą wieczorno/nocne Forumowiczów rozmowy/śpiewanki :) Ja tam jadę, żeby Was poznać ;-)
Dobra. Zostaje 19 i nie wracajmy do tego. Najwyżej przesuniemy nieco w czasie wspólną fotografię. Amen.
Byłam, rozwiesiłam plakaty, rozpowiedziałam, akcja z bardzo pozytywnym nastawieniem została przyjęta, mam nadzieję że nakrętek będzie tyle, ze nie zabiorę się w swój samochodzik :)
Wszystkim którzy nie znależli jeszcze noclegu na KIMB wyślę na priv numer telefonu do kwatery dośc bliskiej-kwatera niesamowicie czysta,gospodarz zasadniczy ale do rany przyłóż-oczywiście jeśli ktoś uzna to za reklamę proszę o usunięcie posta
W I poście aktualizacja danych cateringowych. Ponadto wiadomo, że będzie rzutnik do laptopa.
Przy okazji - w sobotę KIMB-ową rano zapraszamy na spacer po okolicach Łopienki. W programie odwiedziny cerkwi oraz kapliczek: na Hyrczy i Szczęśliwych Powrotów. Możliwe lajtowe chaszczowanie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Ponadto wiadomo, że będzie rzutnik do laptopa.
Marcowy, możesz uściślić ten rzutnik? Czy to będzie jakiś miejscowy? Bo ja kiedyś zadeklarowałem, że przywiozę, ale jeśli potrzeby nie ma to pakować nie będę.
Pytanie na wyrost mam, czy jeśli będzie dużo nakrętek - zakładają że będzie nas ok. 50 osób i każdy przywiezie ok. 1 kg to będzie już bardzo dużo - to ktoś mi pomoże dostarczyć je w okolice Sandomierza/ Tarnobrzega?
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Pytanie na wyrost mam, czy jeśli będzie dużo nakrętek - zakładają że będzie nas ok. 50 osób i każdy przywiezie ok. 1 kg to będzie już bardzo dużo - to ktoś mi pomoże dostarczyć je w okolice Sandomierza/ Tarnobrzega?
Mówisz masz:) Mogę wracać przez Sandomierz /to tylko odrobine od mojej trasy/
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
W I poście aktualizacja danych cateringowych. Ponadto wiadomo, że będzie rzutnik do laptopa.
Przy okazji - w sobotę KIMB-ową rano zapraszamy na spacer po okolicach Łopienki. W programie odwiedziny cerkwi oraz kapliczek: na Hyrczy i Szczęśliwych Powrotów. Możliwe lajtowe chaszczowanie :)
Bardzo chętnie się wybiorę na taki spacer:)
Cytat:
Zamieszczone przez Ostatni_Mohikanin
Marcowy, możesz uściślić ten rzutnik? Czy to będzie jakiś miejscowy?
Tak jest. Mam informację od Pani Olimpii, że w Bazie będzie miejscowy rzutnik.
Cytat:
Zamieszczone przez Zbyszek
Bardzo chętnie się wybiorę na taki spacer:)
Super :) Wiesz, że rok temu minęliśmy się tam o włos z Miśką? :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Tak jest. Mam informację od Pani Olimpii, że w Bazie będzie miejscowy rzutnik.
Dzięki za info. Do zobaczenia na wigilii ;-)
Ja też piszę się na spacer łopienkowy. Jeśli znajdzie się kawałek miejsca dla mnie.
Chętnie się wybiorę z waszmościami tylko gdzie zbiórka i o której? Mogę po drodze jadąc z UG chętnych zabrać, 2 miejsca do dyspozycji.
No to z taką ekipą Miśka nie ma szans ;) Proponuję zbiórkę przed Bazą o godz. 10.00.
A ja chciałam wyrazić publiczne ubolewanie i żal, że nie będzie na KIMB Andrzeja i Wojtka Braci Cyferek :( z którymi jest zawsze wesoło i ciekawie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
W Bazie będzie miejscowy rzutnik.
Tytułem uzupełnienia - żeby podłączyć rzutnik, laptop powinien mieć wejście HDMI. Zasadniczo wszystkie lapki je mają, ale na wszelki wypadek precyzuję.
Druga informacja - w Bazie nie ma nagłośnienia, więc jeśli ktoś ma mikrofon podłączany do laptopa, to jest proszony o zabranie. Oczywiście, jeśli to nie kłopot, bo bez elektroniki też sobie poradzimy :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Zasadniczo wszystkie lapki je mają, ale na wszelki wypadek precyzuję.
Zasadniczo nie wszystkie lapki mają wyjście HDMI, więc to ważna informacja dla ewentulanych podłączaczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni_Mohikanin
Zasadniczo nie wszystkie lapki mają wyjście HDMI, więc to ważna informacja dla ewentulanych podłączaczy.
Mój nie ma, więc jakiś inny trzeba mieć.
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
A ja chciałam wyrazić publiczne ubolewanie i żal, że nie będzie na KIMB Andrzeja i Wojtka Braci Cyferek :( z którymi jest zawsze wesoło i ciekawie.
Nie będziemy na KIMBie, ale musimy się przecież zobaczyć. Postaramy się wpaść do Wetliny w czwartek po południu. Czy Kasia też będzie?
Hm, ja dojadę na około 20/21. Będzie