Gratulacje dla superpowsimordy !
Wersja do druku
Gratulacje dla superpowsimordy !
Gratulacje! :)
VIVAT SUPERPOWSIMORDA PIEROŻNA!
Choć trzeba sobie zdawać oczywiście sprawę, że zdjęcia Pierogowego nie są pozbawione podstawowych wad jak np. brak datownika :twisted:, bywają nieostre :shock: (kapliczka wisząca na ścianie schroniska Pod Rawkami) i do tego często czarno-białe...:mrgreen:
zasłyszane w kuluarach :
Będę głosował na Pierogowego - wprawdzie zdjęcia robi takie sobie, ale za to imprezy wyśmienite
GRATULACJE za wszystko !
Imprezy są podobno niezłe, w przeciwieństwie do zdjęć :wink: Teraz, jak kolejna nagroda za fotografie już Pierogowemu nie grozi, powinien popracować nad techniką i przekazem :mrgreen:
A tak na poważnie to gratulacje Mistrzuniu! No i ostrz rakiety, bo zima w pełni - trzeba ją dla przyszłych pokoleń uwiecznić :wink: Na tym się skoncentruj, wysokości n.p.m. ani pogody już więcej nie przepowiadaj :twisted: :wink:
Pierożkowaty! No gratulacje zasłużonej superpowsimordy i miejsca w panteonie na wieki :)
I Pierogowy sam sobie zrobi śniadanie !
Mistrzu Pierogowy - serdeczne gratulacje!:grin:
I mam nadzieję, że nie stracę posady w Galerii, bo tak jak Asia w dzień zwiedza, tak ja stałam się stróżem nocnym - przysiadam na krzesełkach, popatruję, omiatam miotełką, ramki poprawiam, czasem coś powieszę i zapominam zdjąć o świcie;-)
Czuj, czuwaj Superpowsimordo nad Galeriami i galernikami! :mrgreen:
12. Aleksandra
13. maciejka
14. Piskal
15. calanthe
16. Jimi
17. Pierogowy
A jutro w okolicach połednia poznamy Eksperta Roku! :-)
Zastanawiam się (zupełnie teoretycznie), co zrobić, jeśli w dogrywce znów będzie remis. Idąc piłkarskim wzorem, należałoby zorganizować karne. Czyli posadzić finalistów naprzeciwko siebie przy stole i postawić flaszkę. I kto przeżyje, ten wygra ;)
ojejku !
dziękuję.
tym bardziej za taki pozytywny strumień światła...;
a światło to najpełniejsza prawda wszechświata.
:)
miałem dzisiaj paskudny dzień,
wiecie ,taki po trzech dniach chorobowego leżenia w łóżku i muszę zmierzyć się z umykającym czasem i jego strukturą...
zapomniałem ,że to już dzisiaj wyniki Powsimordowe się krystalizują...
a tutaj ...taki przejaw dobrej energii
dziękuje forumowiczom,
,którzy dbają o mnie i o mój "warsztacik"...
noooo staram się ,staram -obiecuję ,że będę częściej bywał i lepiej ostrzył ...:)
(mówią ,
że jedno nieostre zdjęcie to pomyłka ,dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment ,a sto nieostrych zdjęć to styl !!! )
dziękuje za zaufanie głosującym i obiecuję solennie odpracować to głosowanie w Nasicznym na...zmywaku !
hi hi hi
odnośnie czarno-białej fotografii to zacytuję Vincenta van Gogh'a:
"Czasem mi się zdaje, że noc jest żywsza i bogatsza w barwy od dnia"
toteż
zapraszam adwersarzy i ludzi lubiących...innych ludzi ...
coby podzielić się nagrodą i godnie ją skonsumować w niezwykle atrakcyjnym otoczeniu i towarzystwie:
Jesień tego roku stop ,Mavohacjenda stop, Nasiczne stop, ...szczegóły w odpowiednim czasie stop .
więc cytując Greka Zorbę
"Masz pędzel i farby. Namaluj swój raj i wskakuj do środka!"
podwijam rękawy i przygotowuję drugie śniadanie...
czas ruszać ... ,
światło nie czeka.
sługa uniżony forum
pierogowy- potrójna gadzina powsimordowna
aha,
siadam do wioseł i jako galernik gnam,gnam
na fali.:mrgreen:
Gratuluję :)
gratuluje !!! i czekamy na zdjęcia !!
Z przyjemnością wpisuję się na listę z gratulacjami!:-D
Gratulacje !
Gratulacje !!!
Ja, na tak zwany wszelki wypadek głosowałem przeciw! Foto Pierogowego są bowiem tak dobre że aż podejrzanie dobre!
No to nasuwa sie pytanie, kto (jeszcze) za tym stoi? Jeżeli odpowiemy sobie na to pytanie że ktos jednak (jeszcze) za tym stoi, no to mamy gotowy związek partnerski, w świetle ostatnich rozstrzygnięć, rzecz nieco kulawą! Przyjmuje jednak że On (rzeczony Pierogowy), zdziałał to wszystko personaliter
Szczerze gratuluje! + Pastor ręką własną
vivat, crescat, floreat!
to to toooo to ja też gratuluję ;)
Gratulacje z Pyrlandii....
Pozdrawiam
Gratuluję....czarno-białe są moim ulubionym wątkiem na forum...:)
Podsumowanie dogrywki z nocnej zmiany:
18. Dlugi
19. długi
20. komisaRz von Ryba
21. jojo
22. Capricornus
23. Gar
24. michalN
25. Pastor
26. Miejscowy
27. Hero
..i ja dołączam z GRATULACJAMI ! :razz:
zapomniałem podziękować i Tym ,którzy byli przeciw ...doceniam wątpliwości i szlachetność postawy
ufff,
teraz muszę tylko uskutecznić jakąś ,nową potrawę w Nasicznem,a w przyszłym roku ...niezobowiązująco sie wproszę na imprezkę(mam nadzieję ,że bedzie :) )
dziękuje jeszcze raz !
aaaa...
Piskalu ...butelkę od Hero oczywiście Ci podaruję...
ale pustą:-P
...tzn:zapraszam do oswobodzenia jej z cieczy do Nasiczego ,nie wstydż się i wreszcie przyjedź :razz:
Szanowne Państwo,
Zgodnie z obietnicą dziś ujawniamy indywiduum, który zyskało Wasze największe uznanie w kategorii:
EKSPERT ROKU.
Zdecydowaną większością głosów wybraliście ponownie recydywistę, choć uprzednio skazanego za występki o innym charakterze. No ale przecież bagno wciąga... ;) Powsimordą Roku w kategorii "Praktyk Ci Jest i Znający" został
SIR BAZYL!!!
Gratulacje! :-D
Wielkie Gratulacje dla Eksperta Roku !!!!
jak najbardziej zasłużenie.
Gratulki :razz:
gromkie brawa !!!!:-P
Gratulacje! Kto jak kto ale sir Bazyl faktycznie coś tam coś tam o tych Bieszczadach wie, laury trafiły pod właściwy adres :smile:
Panu Od Pierogów i Panu Od Sera ;) - SERDECZNIE GRATULUJĘ !!! :-D:-D:-D
Ależ mi radość sprawiliście! :-) Sama nominacja w takim towarzystwie to już było coś! A tu fiku-miku, ciach i jest! Wszystkim uczestnikom zabawy przesyłam gorące podziękowania a tym, którzy wytypowali i popierali moją kandydaturę jako na mordę pasującą - podziękowania najgorętsze!
Panowie - przyjmijcie gratulacje :D
GRATULATIONE!!!
gratuluje !!! trafnie Asia zauważyła - mamy już pierogi z serem
Jeszcze mnie, jeszcze mnie! Przepuśćta z gratulacjami bazylowymi!
28. Wojtek1121
29. Remedios
Bazylu! Darku! Sam wiesz... Masz problem. Z każdym problemem teraz do eksperta ;). Gratuluję :-)
Pozdrawiam