-
Odp: KIMB 2013- lista obecności i rozkład jazdy.
Bardzo smutno mi z tego powodu ale też mnie nie będzie na Kimb. Pewnie jak wielu z was, mocno wyczekiwałam tego spotkania, bo wielu z was bardzo lubię i fajnie byłoby się zobaczyć i byłam pewna cały czas że będę na 100%:) Jednak w ostatnim czasie bardzo dużo się u mnie pozmieniało o czym powiem kiedy indziej. W Kimbowy weekend będę w Bieszczadach ale w innej części i będę w niedzielę wracać z okolic Komańczy, więc jeżeliby ktoś przejeżdżał i miał miejsce to chętnie bym się zabrała do Krakowa lub Rzeszowa (będę szukać transportu w necie) -byłabym bardzo wdzięczna. Nie jest to kwestia, że jakąś imprezę wolę bardziej od waszej, bo tak nie jest ale muszę i chcę być w pewnym miejscu, bo jest to kwestia odpowiedzialności:) To tyle wyjaśnień:)
-
W związku z tym, że miało mnie być na KIMB-ie dwie sztuki i mam zarezerwowane u p.Basi 2 miejsca a będę w ilości sztuk jednej...mam wolne miejsce w którymś (którym ? nie wiem) domku. Chętnie przyjme kogoś na kwaterę.
Pozdrawiam
-
Chyba wiem Jimi gdzie będziesz i co to za spotkanie, dostałam również tam zaproszenie. Niestety mam wyjazd służbowy do Elbląga i jakoś nie chcą zmienić tego planu, więc również nie zaszczycę KIMB-u. Życzę dużo pogody i mega super imprezy. Pozdrowienia
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka kuna
(...), więc również nie zaszczycę KIMB-u. Życzę dużo pogody i mega super imprezy. Pozdrowienia
A mecenasowie z żalu się upiją:!::!::!:
-
Wigilia.Nasiczne.Zapraszam.
-
Czy można jeszcze zgłaszać swoją obecność na kimbie w Sękowcu? Może być tak, że znajdzie się czas i się przyjedzie w ostatniej chwili. Jak jest z zakwaterowaniem w Sękowcu? Są jeszcze miejsca?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Albertina
Czy można jeszcze zgłaszać swoją obecność na kimbie w Sękowcu? Może być tak, że znajdzie się czas i się przyjedzie w ostatniej chwili. Jak jest z zakwaterowaniem w Sękowcu? Są jeszcze miejsca?
Pewnie, ze można. a co do miejsc, to odsyłam do strony OW Sękowiec, trza zadzwonić i się dowiedzieć, ew. hotel w Zatwarnicy, ew. jakaś agroturystyka w Chmielu, ew. namiot. Ale jak znam życie zawsze u kogoś znajdzie się miejsce na miejscu.
-
No i się rypło-praca przeszkadza w przybyciu niestety:-(
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
- albo Sękowiec - Wetlina (przez Zatwarnicę, Suche Rzeki i Przełęcz Orłowicza), tam i z powrotem,
- albo Sękowiec - Studenne (prawą stroną Sanu) - przejście przez most na Sanie w Studennem - Tworylne - Krywe - Hulskie - Zatwarnica - Sękowiec.
W tej sprawie zrobiła się dziwna cisza.:-o
-
Andrzej, bo Ci co przeszli te dwa odcinki to wiedzą o co chodzi. Ten pierwszy odcinek jest łatwy i tutaj to bułka z masłem i o nim można głośno, ale ten drugi to już 12 godzin z buta. Ja dwa razy ten odcinek zaliczyłem... raz Terka - Zatwarnica - Terka a drugi Zatwarnica - Studenne - Zatwarnica (opisałem to na Forum). Obydwa przejścia w potwornym upale a tak może być i teraz.
Ale poczekajmy a nuż... cisza krzyknie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
DUCHPRZESZŁOŚCI
Duchprzeszłości (na dzień dzisiejszy we własnej osobie ale kto wie ...)
Bardzo mi przykro, bo nie lubię robić z gęby cholewy. Niestety okoliczności sprawiły, że nie mogę przybyć.
-
Wygląda na to, że będę :) Do zobaczenia!
-
Graty spakowane, o świcie startujemy :-)
-
Mam nadzieję że zajrzę :) Chociaż na chwilę małą.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Mam nadzieję że zajrzę :) Chociaż na chwilę małą.
Byłaś?
-
Była chwilę małą z małą :-) i mężem :-)
-
A czy ktoś sie pokusi o napisanie relacji z ostatniego KIMBu ??? ;)
-
fajnie było się z wami spotkać jednak :))
-
A może ktoś by wrzucił choć kilka fotek z KIMBu? Jeszcze nie wszyscy wrócili do domu, a ci co nie byli nie mogą się doczekać relacji, fotorelacji i wszystkiego innego.
Bardzo żałuję, że nie mogłam być w tym roku. Może za rok we trójkę... ;)
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Julija
A może ktoś by wrzucił choć kilka fotek z KIMBu? Jeszcze nie wszyscy wrócili do domu, a ci co nie byli nie mogą się doczekać relacji, fotorelacji i wszystkiego innego.
Bardzo żałuję, że nie mogłam być w tym roku. Może za rok we trójkę... ;)
Pozdrawiam
Julia nie może Cię zabraknąć w przyszłym roku... i Kornela też :)
przed chwilą dotarłam do domu... tylko 17 godzin w drodze :) Fotek z KIMBu nie mam... bo hehe nie zdążyłam zrobić :)
-
Dzięki wszystkim za tak wspaniały wyjazd, KIMB co prawda krótki, ale około-kimbowo było świetnie! :) I zgadzam się z przedmówczynią - Julio wpadnij za rok z Kornelkiem! :)
-
Miło było Was spotkać (wreszcie), pozdrowienia i podzięki.
Dla tęsknoty szczególnie gorące buziaki;)
a z Piskalem "misiaczka":mrgreen:
-
Dotarł żem. Dzięki wszystkim, zwłaszcza okołokimbowcom.:-D Buziaki i misiaki i różne takie.
-
No to jak Piskal wrócił, to można oznajmić wszem i wobec że : KIMB - 2013 uważa się za zamknięty.
(ech! trzeba znowu rok cały czekać)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
No to jak Piskal wrócił, to można oznajmić wszem i wobec że : KIMB - 2013 uważa się za zamknięty.
(ech! trzeba znowu rok cały czekać)
No cóż, że się odbył to pewne.
Ale czy Ci nieobecni Klubowicze nie mogliby się doczekać bodaj krótkiej relacji...?
Na przykład, czy nowe miejsce się sprawdziło? Ile osób, z grubsza, przybyło?
Czy były wycieczki, ognisko, granie, śpiewanie...
Czy aura dopisała i takie tam - podrzucam pytania pomocnicze;-)
W końcu to gala wręczenia nagród dla Powsimord, których wybieramy.
A przy tym tradycja i główna, coroczna impreza forumowa :-)
-
Chyba zacznę pisać relację..... z ubiegłorocznego. Bo na ty nie byłem.
Pozdrawiam tych co byli. Więcej odwagi i do klawiatur!
-
Każda relacja powinna się zaczynać od zbiorowej fotki, więc...
Hero, wróciłeś już, prawda? 8-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
No cóż, że się odbył to pewne.
Ale czy Ci nieobecni Klubowicze nie mogliby się doczekać bodaj krótkiej relacji...?
Na przykład, czy nowe miejsce się sprawdziło? Ile osób, z grubsza, przybyło?
Czy były wycieczki, ognisko, granie, śpiewanie...
Czy aura dopisała i takie tam - podrzucam pytania pomocnicze;-)
W końcu to gala wręczenia nagród dla Powsimord, których wybieramy.
A przy tym tradycja i główna, coroczna impreza forumowa :-)
O! jejku ! Maciejku !
Co do tych nieobecnych to już nie mówmy o tych których nie było i nie wymieniajmy ich na czerwono.
A jak się będą czuli Ci co przybyli, gdy zamieści się publicznie ich wizerunki ?
Czy Maciejko chciałaś by być tak pokazywana niczym małpka na rynku ?
----------
Wojtek , jako naczelny Powsimorda wykonał wspaniałą robotę opisując swą wędrówkę na KIMB
i co ?
Niewiele osób tym się zainteresowało i skomentowało.
=============
Dla mnie tegoroczny KIMB był spotkaniem starych znajomych w klimatycznym nastroju. Nie było pokazów ogni sztucznych, ale chyba nikt tego nie oczekiwał.
-
Wydaje mi się, że pozując do wspólnego zdjęcia wszyscy wyrazili zgodę na jego upublicznienie. Hero-wrzuć jakąś wspólna fotkę
Bob
-
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
O! jejku ! Maciejku !
Co do tych nieobecnych to już nie mówmy o tych których nie było i nie wymieniajmy ich na czerwono..
Spoko, mogą być na czerwono, skoro taka moda na kolor;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
A jak się będą czuli Ci co przybyli, gdy zamieści się publicznie ich wizerunki ?
Czy Maciejko chciałaś by być tak pokazywana niczym małpka na rynku ? .
Ani słowem nie wspomniałam o fotkach. I tyle.
Czy każda relacja musi być okraszona zdjęciami? Może, ale niekoniecznie.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Wojtek , jako naczelny Powsimorda wykonał wspaniałą robotę opisując swą wędrówkę na KIMB
Bardzo ciekawa relacja dojazdu na KIMB!:-) Dzięki Wojtku! Byłam wiernym kibicem!
Ale to całkiem inna historia.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Dla mnie tegoroczny KIMB był spotkaniem starych znajomych w klimatycznym nastroju. Nie było pokazów ogni sztucznych, ale chyba nikt tego nie oczekiwał.
Ja też nie oczekuję pokazów ogni sztucznych.
Czy tak trudno napisać kilka konkretnych słów o spotkaniu forum?
-
Wróciłem, niestety :(
Ale zaraz niebawem jadę znowu :)
A relacja zaczyna się tak:
https://lh6.googleusercontent.com/-y...o/DSC_1769.JPG
-
Bida straszna!!! Tyle luda i tylko 3 piwa ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Dlugi
Bida straszna!!! Tyle luda i tylko 3 piwa ;-)
Przecież widzisz, że to dopiero początek relacji.
No dobra, coś tam napiszę jak się już zorganizuję po powrocie i odkleję od się wytęsknione dziecko.
-
Te trzy piwa to zaiste jakieś przekłamanie! Zresztą czy to jest najważniejsze? Dobrze się tam razem czuliśmy - a przynajmniej piszę tu za siebie. Szczególne pozdrowienia dla Piskala, Wojtka Myśliwca (i "drugiego" Wojtka), Stałego Bywalca, Ojca Prowadzącego, Creamcheese'a oraz Browara i jego ekipy :)))
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bieszczadzka_tęsknota
Te trzy piwa to zaiste jakieś przekłamanie! Zresztą czy to jest najważniejsze? Dobrze się tam razem czuliśmy - a przynajmniej piszę tu za siebie. Szczególne pozdrowienia dla Piskala, Wojtka Myśliwca (i "drugiego" Wojtka), Stałego Bywalca, Ojca Prowadzącego, Creamcheese'a oraz Browara i jego ekipy :)))
Dziękuję za pozdrowienia i również Wszystkich powyżej wymienionych i niewymienionych serdecznie pozdrawiam.
Osobiście zamierzam rozpisać się tu:
http://bieszczadzkieforum.pl/majowka-2013-t1754.html
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
I to jest słuszna koncepcja. Śledźcie relację SB, pewnie również z KIMBu. Ja mam uwagę natury ogólnej.
To trzeci KIMB po abdykacji Stałego Bywalca i drugi bez głosowania i regulaminów. KIMB wyszedł z lokali w pejzaż, a część oficjalna sprowadza się do rozdania Powsimord i wspólnej fotografii, bo, zauważcie, już drugi raz obyło się bez autoprezentacji. Primo- głównie na KIMB jeżdżą te same osoby, a secundo-jeśli jest jakiś debiutant (w tym roku mieliśmy kilka takich osób) integracja przebiega w tak naturalny sposób, że autoprezentacja nie jest konieczna. Przed rokiem Tarnawa i ognisko, latoś Sękowiec i ognisko, za rok- być może Radosne Szwejkowo i ognisko. I to działa! Bez baru, rzutników, mikrofonów, prelekcji. Mnie to bardzo pasuje. Ale jeśli ktoś będzie miał ochotę o czymś fajnym opowiedzieć, coś fajnego pokazać, KIMB nadal pozostaje imprezą, na której będzie można to zrobić.
Liczę na aktywniejszy udział wszystkich w organizacji KIMBu, otwarty jestem na wszelkie propozycje. Bo stałe są tylko trzy rzeczy: termin- trzeci weekend maja, rozdanie Powsimord, i, jak się zdaje, wspólna fotografia.
Dziękuję Marcowemu, że wciąż Mu się chce, Hero, że mu się chce, Maniowi, bez którego KIMB nie był by tym KIMBem, i wszystkim tym, którym chce się spotykać w świecie pozawirtualnym.
-
Witam. A ja dziękuję za kawę z mega, super mocną wkładką. Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
I to jest słuszna koncepcja. Śledźcie relację SB, pewnie również z KIMBu.
Na razie SB nie jest za bardzo gadatliwy:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
I to działa! Bez baru, rzutników, mikrofonów, prelekcji. Mnie to bardzo pasuje.
Jeśli działa, to nie psuć!
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Dziękuję Marcowemu, ... Maniowi, ...
Nikt jeszcze nie wpadł na pomysł, żeby podziękować Piskalowi. Piskal - dziękujemy!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Andrzej, bo Ci co przeszli te dwa odcinki to wiedzą o co chodzi. Ten pierwszy odcinek jest łatwy i tutaj to bułka z masłem i o nim można głośno, ale ten drugi to już 12 godzin z buta. Ja dwa razy ten odcinek zaliczyłem... raz Terka - Zatwarnica - Terka a drugi Zatwarnica - Studenne - Zatwarnica (opisałem to na Forum). Obydwa przejścia w potwornym upale a tak może być i teraz.
Ale poczekajmy a nuż... cisza krzyknie.
W odpowiedzi na rzuconą przez Stałego Bywalca propozycję na kilka dni przed KIMB-em (środa 15 maj) zrobiliśmy w składzie trzyosobowym (SB, 2 Wojtki z Torunia) proponowaną trasę : Sękowiec - Studenne (prawą stroną Sanu) - przejście przez most na Sanie w Studennem - Tworylne - Krywe - Hulskie - Zatwarnica - Sękowiec. Bez pośpiechu - 10 godzin , z dwoma postojami (polanka biwakowa przed Obłazami i potem Tworylne). Pogoda słoneczna, ale nie upalna. Na koncowym odcinku troche skróciliśmy sobie schodząc z Ryli wprost na potok Hulski; do młyna i wzdłuż Sanu do Zatwarnicy. Miły spacerek dzięki któremu kolega Wojtek Drugi goszczący w Dolinie Sanu po raz pierwszy z grubsza poznał kilka ważniejszych "atrakcji turystycznych" za jednym zamachem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekMyśliwiec
W odpowiedzi na rzuconą przez Stałego Bywalca propozycję na kilka dni przed KIMB-em (środa 15 maj) zrobiliśmy w składzie trzyosobowym (SB, 2 Wojtki z Torunia) proponowaną trasę : Sękowiec - Studenne (prawą stroną Sanu) - przejście przez most na Sanie w Studennem - Tworylne - Krywe - Hulskie - Zatwarnica - Sękowiec. Bez pośpiechu - 10 godzin , z dwoma postojami (polanka biwakowa przed Obłazami i potem Tworylne). Pogoda słoneczna, ale nie upalna. Na koncowym odcinku troche skróciliśmy sobie schodząc z Ryli wprost na potok Hulski; do młyna i wzdłuż Sanu do Zatwarnicy. Miły spacerek dzięki któremu kolega Wojtek Drugi goszczący w Dolinie Sanu po raz pierwszy z grubsza poznał kilka ważniejszych "atrakcji turystycznych" za jednym zamachem.
Potwierdzam, lekko tylko modyfikując:
1. Zatwarnicę wykreśl. Z lasu nad Sanem wychodzi się na osadę Sękowiec. Sękowiec rozciąga się po obu stronach Sanu. Zatwarnica znajduje się jakiś kilometr dalej. Chyba że traktujesz to "administracyjnie" - Sękowiec już od ok. 10 lat nie istnieje jako odrębna wieś (włączono go do Zatwarnicy).
2. Ja zapamiętałem, że nasza wyprawa trwała 9 godzin, z czego 8 godz. przypadło na marsz dość solidnym tempem 4 km/godz. Godzinę przeznaczyliśmy na odpoczynki.