Gołoborze? Bo nic chyba innego. Znowu poszłaś posprzatać chatkę :D :wink:
Pozdrawiam
Wersja do druku
Gołoborze? Bo nic chyba innego. Znowu poszłaś posprzatać chatkę :D :wink:
Pozdrawiam
Ano gołoborze :wink:Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
A no bo był bałagan :evil: ...ale tym razem to nie człowieki, tylko kuna taaakiego bajzlu narobiła, gadzina jedna :wink: Została zdekonspirowana po śladch na śniegu. Ale już wsio gra :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Ona wróci :lol:
Długi
hehe...one zawsze wracają, ale tym razem nie ma już żadnych kaszek ani ryżów do rozsypania po całej chatce...zostało tylko piwo...na zdrowie pani kuno :wink: :lol:
Przewijają się przez mój dom różne takie, raczej oswojone. "To" jest bardzo szkódne. Rozsypanie wszystkiego co jest sypkie, to norma. Ale zrzucić po kolei 5 tomów wielkiej encyklopedii dla samej przyjemności zrzucania? Wywrócić wszystko, co stoi - wazon, doniczka, ciężar nie ma praktycznego znaczenia. Zapiera się"to" łapami o ścianę i spycha z półki..
Porwie, pogryzie wszystko co da się pogryźć, uwielbia zniszczyć każdy element wykonany z gumy. Wlezie w najbardziej nieprawdopodobne miejsca.
I są kochane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Długi
Jeżeli czekacie aż wiosna się rozgości w Bieszczadach to mam dla Was dobre wiadomości :) Oba zdjęcia zrobione dzisiaj (1.04) w Dwerniczku, prawie w rezerwacie "Śnieżyca wiosenna". Zima co prawda jeszcze nie skapitulowała, śnieżyca kwitnie bardzo nieśmiało ale jednak już kwitnie! I jak widać na zdjęciach nie jest osamotniona :)
Pozdrawiam
Bartek
Kilka fotek z wczorajszego dnia :D Troszku słonka, troszku deszczu, nawet burza gdzies w oddali....wiosna pełną parą :lol:
Oto kilka fotek sprzed paru dni.
zdjęcie z mojego ostatniego pobytu w Bieszczadach.
W drodze do Czarnej[/code]