Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Wczuwając się w sytuację... też bym nie wstał tak wcześnie :P
(...)
W rozumieniu "a contrario" tego, co powyżej napisałeś, wstajesz wcześniej i jedziesz z Nami.:lol:
Bo Ty jesteś po ślubie już chyba dłużej niż 2 tygodnie.
PS
Kaha - Tobie i Twojej brzydszej połowie jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i ... w każdym kątku po dzieciątku.
A teraz kawał okolicznościowy.
Spotyka się dwóch kumpli, jeden jest niedawno po ślubie. Ten, który jest jeszcze kawalerem, pyta się go:
- No, jak ci tam po ślubie, lepiej ?
- Czy ja wiem, czy lepiej ? Lepiej jak lepiej, ale na pewno częściej. - odpowiada młody żonkoś.
Z trzech powodów:
1) niskiej frekwencji,
2) prognozy brzydkiej pogody (burze i deszcze),
3) aby każdy spełnił swój obywatelski obowiązek i niczym nie skrępowany wziął udział w wyborach do Parlamentu Europejskiego
- wycieczka do Puszczy Kampinoskiej w dn. 7 czerwca zostaje odwołana, o czym z przykrością powiadamia jej "sztab" w osobach Wojtka1121 (głównego pomysłodawcy) i mnie.
Wspólnie z Wojtkiem1121 zwołujemy kampinoski pieszy rajd uczestników Naszego Forum w dn. 9 sierpnia br. (niedziela).
Zbiórka o godz. 10:00 na leśnym parkingu w miejscowości Roztoka. Dojazd łatwy: nalezy jechać trasą Warszawa (wyjazd ul. Górczewską) - Leszno - Kampinos - Żelazowa Wola - Sochaczew, przy czym już w Lesznie przy kościele proszę skręcic w prawo - na Kazuń i Nowy Dwór Mazowiecki. Szczegóły w atlasie samochodowym lub na mapie Puszczy Kampinoskiej.
Do przejścia będzie ok. 20 km. Szczegółową trasę ustalimy w ostatniej chwili juz na miejscu, uzależniając ją od chęci i możliwości uczestników tej wycieczki.
Mozna zabrać ze sobą tzw. suchy i mokry prowiant na cały dzień. Informuję też, że na parkingu znajduje się kiosk gastronomiczny.
Osoby, które chciałyby potraktować tę wyprawę "rodzinnie", tj. np. z żonami w ciąży lub małymi dziećmi, informuję, że parking w Roztoce daje możliwości poczekania na "rajdowców". Można się tam opalać, bawić, grać w piłkę, schronić przed ew. deszczem. A także zrobić sobie króciutki, okrężny spacerek ścieżką przyrodniczą.
Całodzienne parkowanie samochodu osobowego kosztuje 5 zł.
Prosimy o zgłaszanie się uczestników.
.
a co jesli nie mam auta? Jak inaczej tam dotrzec??
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
Metrem.
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
Jeśli dojedziesz na godz. 8:45 na pętlę autobusową na Szczęśliwicach (przy Parku Szczęśliwickim), to możesz zabrać się ze mną.
Z Pragi dojeżdżają tam 521 i 512.
KAHA mogę zabrać Ciebie z ostatniej stacji metra Młociny.Chyba tym razem się nie wywiniesz.
Wojtek a o której byśmy musieli być na metrze? Bo mój mężuś mówi, że możemy iść :))
Biorąc pod uwagę, że ja już pewnie nigdzie nie pojade (bo do końća roku zostało jedynie 5 dni...) to z chęcią bym poszła z Wami...
Chyba, że przyjadą do nas goście, wtedy może i ich wyciągniemy :D
Musielibyśmy się spotkać o godz.9.00. Jak Ci pasuję to jesteśmy umówieni możesz zabrać razem ze sobą cztery osoby, jeszcze są miejsca w bagażniku dla dwóch osób.W bagażniku nie ma siedzeń są wymontowane.
Ja będę miał 3 (a może nawet 4, bo żona chyba ze mną w niedzielę 9 bm. nie pojedzie) wolne miejsca w samochodzie, dla tych niezmotoryzowanych Koleżanek i Kolegów, którzy do godz. 8:45 zameldują się na pętli autobusowej przy Parku Szczęśliwickim.
A wcześniej oczywiście zgłoszą się tu, na Forum.
:grin: