E, bo to właśnie jest życie a nie "Zakapiorzy" dla turystów.
B.
P.S. Tatara nie jem w ogóle, ale piwo można pić wszędzie.
Wersja do druku
Widzisz Stały Bywalcze coś narobił. Użyłeś słowa "kultowa" i otworzyłeś puszkę Pandory. A to przecież zwyczajny sklep, zwyczajna wiata w zwyczajnej Zatwarnicy.A klimat robią ludzie, czyli my, ale też miejscowi, z którymi fajnie się rozmawia, pije.
No cóż miejsce jest rzeczywiście szczególne. Niby zwyczajne, ale szczególne.
Orsini,nie rozumiem twojego malkontenctwa, przecież nawet gdyby wygrał Sękowiec, to nie musisz zostawać pod nie-kultową wiatą, do ośrodka stamtąd już niedaleko.
bo ani Krywe ani Sękowiec to nie jest miejsce na KIMB zrozum wreszie, że niektórzy mają trochę większe wymagania niż Ty.
Tylko w drugą stronę -Ty w lepszych warunkach się będziesz czuł dobrze!!!a ja jak chcę survival to pojadę do Krainy Wilka pojeźdźić quadami tak?i też się będę czuła dobrze wtedy, ale wrócę spać do nazwijmy to cywilizacji, bo hotel 4 gwiazdkowy to przecież nie jest
Czekaś Krysiu. Jak Ty pójdziesz to tej krainy wilka pojeździć?
Piskal - bo tak się właśnie tworzy kult. Jesteś świadkiem historii. Ta informacja się rozejdzie i coraz więcej osób będzie chciało spocząć pod tą KULTOWĄ wiatą.
A Orsini pewnie życzy sobie być noszona w lektyce. Przyznaję, że uroda predestynuje Ją do tego przywileju. Piskal - ćwicz mięśnie.
A co to oni już nie mają quadów?to sobie znajdę co innego, sęk w tym, że ja kocham cywilizację szeroko pojętą, kocham cuda stworzone przez człowieka jak internet i wreszcie lubię się wyspać w pokoju do mojej dyspozycji, w pokoju nie w namiocie i na koniec chcę mieć wybór, a nie tu bo to miejsce jest kultowe.
A ja źle wspominam czasy PRLu więc żadne to dla mnie kultowe takie klimaty sprzed 25lat
SB no teraz to pojechałeś;-)))))))))nie żeby z tą lektyką nie miałabym nic przeciwko, ale z tą urodą;-))))szkoda, że nie mam konia-by się uśmiał;-)))))
Posługujesz się nazwą własną przedsiębiorstwa tworząc mu czarny PR.
Na jakiej podstawie?
czemu czarny???
nie rozumiem???
czy oni w swej ofercie nie mają quadów???coś się zmieniło???kiedyś mieli