Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Dzisiaj zmieniam głos na Sękowiec. Ostateczny oddam 15.02, 5 minut przed zamknięciem lokalu ;)
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
No cóż ja już głosu zmienić nie mogę ,ale porozmawiam z Gośką i może dojdziemy do porozumienia nad ostatecznym wyborem.
Teraz nastąpiła ciiiiiiiiiiiiiiiiisza bo zanosi się gorące 5 minut przed zamknięciem lokalu ;)
Dotychczas głosowało 30 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) długi
2) Aleksandra
3) Stały Bywalec
4) lucyna
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
4) manio
5) vm2301
6) dorota z krakowa
7) Basia Z.
8. Derty
9) wojtek legionowo (wz. Gosiczek L-wo)
10) krawc
11) kobieta_bieszczadzka
12) Piotr
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
4) iza
5) mAAtylda
6) andrzej627
7) orsini
8. Wojtek1121
9) WUKA
V. Wołosate
www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
2) irek
PS 1
Przypominam, że aby nasze głosowanie rozstrzygnąć już w 1-szej turze, zwycięska lokalizacja powinna otrzymać ponad połowę liczby ważnie oddanych głosów. Do chwili obecnej głosowało 30 osób, zatem aktualnie (za kilka minut może się to zmienić) taka "większość bezwzględna" wynosi 16.
PS 2
Jagnie, która oddała głos na Sękowiec, tego głosu na razie nie zaliczyłem. Nie napisała bowiem jednoznacznie, że przyjedzie na KIMB. Poinformowała tylko, że przyjedzie, jeśli będzie w tym czasie w kraju. A jeśli nie będzie ?
Proszę Ją zatem o wyjaśnienie tej kwestii (zwróciłem się do Niej również na PW).
Do dnia dzisiwjszego Jagna milczy.
Przypominam, iż ustaliliśmy, że głosują tylko te osoby, które (niezależnie od innych kryteriów udziału w głosowaniu, jakie wymienia 1-szy post w tym wątku), podjęły juz decyzję jednoznaczną, a nie warunkową, przyjazdu na KIMB.
PS 3
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to powinny zagłosować (a potem oczywiście przyjechać na VIII KIMB).
Od razu ostrzegam-nie działają privy, więc nie piszcie ich;-))))
Ponieważ nie ma znaczenia w sumie gdzie będzie KIMB choćby nawet w Wetlinie pod mostem;-))) więc wycofuję mój głos i nie głosuję na nic.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
nie głosuję na nic.
Wycofując głos na Ustrzyki, głosujesz de facto na Sękowiec.
Bo niestety nikt mostu w Wetlinie nie zgłosił.
Myślę, że to się wiązało z tym, że ciężko znaleźć jego właściciela, bo nie wiadomo czy to wójt, czy może gmina, burmistrz, powiat, województwo,park, lasy, dyrekcja dróg i autostrad itd :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Bo niestety nikt mostu w Wetlinie nie zgłosił.
Coraz trudniej jest mi Cię zrozumieć.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Coraz trudniej jest mi Cię zrozumieć.
och, nie widziałes mojego podpisu wczesniej?
Proszę:
– Tak naprawdę to niewiele wiem o kobietach.
– Wiedzieć to nikt nie wie, ani Freud, ani one same, ale to jest jak
elektryczność, nie trzeba wiedzieć, jak działa, żeby cię kopnęło.
(C.R. Zafon)
Wiedzieć zamieniasz na zrozumieć i voila :lol::lol::lol:
Kazik!
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Dotychczas głosowało 30 osób...
Kalkulator Ci nawalił? Czy też potajemnie dopisujesz insze osoby.
Pozdrówka