Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Cytat:
Zamieszczone przez
Brooce
Bieszczady piękne jak zawsze, tylko śniegu (zdaje się) mało! A tłumy na szlakach są teraz duże? Myślę żeby się wybrać w ten weekend ;)
EDIT: Znalazłem temat o aktualnych warunkach, jednak ludzi było mnóstwo w okresie noworocznym :( Może chociaż w tych ostatnich dniach wolnego odpuszczą sobie wyżej położone szlaki...
Śniegu mało ? Chyba nie ;) Tłumy, to zależy po których szlakach chcesz iść, i o jakiej porze. Ja dzisiaj, w sumie już wczoraj - wszedłem na wschód słońca na Tarnicę, nikogo nie spotkałem. Dopiero jak zszedłem spotkałem pierwszych turystów na dole. Więc bez obaw. A jak chcesz iść w dzień na Tarnicę, to polecam iść z Wołosatego na Przełęcz Bukowską i stamtąd na Halicz i Tarnicę, tam na pewno tłumów nie ma, a widoki z przełęczy też niesamowite. Moja końcówka roku a Bieszczadach:
1) https://connect.garmin.com/modern/activity/4379451299
2) https://connect.garmin.com/modern/activity/4383009957
3) https://connect.garmin.com/modern/activity/4393630732
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Brooce
Bieszczady piękne jak zawsze, tylko śniegu (zdaje się) mało! A tłumy na szlakach są teraz duże? Myślę żeby się wybrać w ten weekend ;)
[...] Może chociaż w tych ostatnich dniach wolnego odpuszczą sobie wyżej położone szlaki...
Wczoraj pod schroniskiem (Mała Rawka) było 40cm śniegu. Dziś jadę ;-)
Załączone fotki to z okolic przełęczy Łupkowskiej, z Nowego Roku - dają pojęcie o ilości śniegu.
Jest tyle różnych szlaków, że każdy znajdzie coś dla siebie. Nie trzeba chodzić tylko na Tarnicę i Wetlińską.
- - - Updated - - -
Cytat:
Zamieszczone przez
mazg
[...] ale urlopy już za pół roku..l
Wtedy nie będzie na pewno śniegu, no nie? I na pewno będzie więcej luda.
Cytat:
Zamieszczone przez
_PrEzY_
Fajne te Twoje fotki ( jesteśmy w wątku "a może aktualne fotki")
tylko mnie zastanowiło dlaczego wyjście na Tarnicę które trwało 3.38.48 pochłonęło 879 kalorii
a zejście było z górki i szybciej bo 3.04.14 a zjadło aż ...... 974 kalorii
Cóżeś ty na tym szczycie robił ?
.
p.s teraz z opóźnieniem zakumałem że trzeba kliknąć na zdjątko w prawym górnym rogu , dopiero wtedy pokazują się "aktualne fotki"
Znowu się czegoś nauczyłem
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Fajne te Twoje fotki ( jesteśmy w wątku "a może aktualne fotki")
tylko mnie zastanowiło dlaczego wyjście na Tarnicę które trwało 3.38.48 pochłonęło 879 kalorii
a zejście było z górki i szybciej bo 3.04.14 a zjadło aż ...... 974 kalorii
Cóżeś ty na tym szczycie robił ?
.
p.s teraz z opóźnieniem zakumałem że trzeba kliknąć na zdjątko w prawym górnym rogu , dopiero wtedy pokazują się "aktualne fotki"
Znowu się czegoś nauczyłem
Dzięki, fajnie, że się spodobały Tobie moje foty. Dla mnie to jest świetna pamiątka, no i fajnie, że mogę z Wami tym podzielić. Dla mnie to niesamowite emocje, wędrować i podziwiać te piękne widoki. Co do aktywności, to 2) i 3) to są dwie niezależne aktywności - 2) to jest wejście i zejście tą samą trasą jednego dnia, i tak samo 3) - wejście i zejście tą samą trasą, ale innego dnia, na wschód słońca :) Tam gdzie więcej kalorii spaliłem, to pewnie szybciej deptałem, chciałem zdążyć przed zmierzchem zejść, a wtedy była spora zawierucha powyżej linii lasu. Co zdjęć na stronie connect.garmin - to faktycznie jak się kliknie w zdjęcie po prawej u góry, to się wyświetla w powiększeniu i można przewijać sobie na inne, kolejne fotki :) Pozdrawiam !
4 załącznik(ów)
6 załącznik(ów)
już zaraz poprawię, przepraszam. Zawsze robiłem tak jak u góry i było widoczne.
Proszę więc o skasowanie tamtego posta. Widać? Nie za duże te pliki? Muszę ponownie poczytać o wstawianiu zdjęć
Załącznik 47102
Załącznik 47097
Załącznik 47098Załącznik 47099Załącznik 47100Załącznik 47101
Zdjęcia z Połoniny Wetlińskiej z minionej soboty zaprezentował na swoim profilu fb Lucjan Śmietana. Ich wybór przedstawiło na swojej stronie Radio Rzeszów
https://www.radio.rzeszow.pl/#ajx/wi...e-na-zdjeciach
Jest też tam krótki filmik z chmurami płynącymi między szczytami połoniny. Warto obejrzeć :wink:
5 załącznik(ów)
Może jeszcze kilka.
Załącznik 47104Załącznik 47105Załącznik 47106Załącznik 47107
i takie nieśmiale próby z gwiazdami. Trzeba jeszcze sporo nad taką fotografią popracować.
Załącznik 47108