Spotykamy się w sobotę, 27 marca na dworcu głównym PKS. Autobus wyjeżdża o 7.30, kierunek Zławieś Wielka, cena biletu 4,70. W razie niepogody odwoływać się będziemy telefonicznie.
Wersja do druku
Spotykamy się w sobotę, 27 marca na dworcu głównym PKS. Autobus wyjeżdża o 7.30, kierunek Zławieś Wielka, cena biletu 4,70. W razie niepogody odwoływać się będziemy telefonicznie.
Ano byłem.. byłem... I powiem że przednie grono tam się zebrało, choć zaszyli się w tym Toruniu, oj zaszyli! Łatwiej znaleźć jaskinie w Nasicznem niż te "Zezowate szczęście". A za tę gębę Pislkalu nie musisz przepraszać, wszak lustro posiadam :D Mogę jedynie się przyczepić do tego że "pełną". Wszak ze względu na zmotoryzowanie musiałem towarzyszyć Wam o suchym (czytaj pustym) pysku. Ale nie ważne co na stole a kto przy stole. Więc jeszcze raz dziękuję za miły wieczór i mała dokumentacja tego spotkania
Pozdrawiam
Próbowałam wstawić zdjęcia ale cos mi nie poszło,ale postaram się to zrobić jak najszybciej!!!!
No i jeszcze tak ze 2 zdjęcia nocnego Torunia ku zachęceniu innych do odwiedzin tego pięknego miasta.
Pozdrawiam
No to ja też wstawię parę fotek z ostatniego spotkania:razz:
Załącznik 17189
Kwiz w wykonaniu ARmi...Aniu gratuluję pomysłu:) No i muszę się pochwalić,że na jedno pytanie udało mnie się odpowiedzieć:)
Załącznik 17190
ICH TROJE czyli Piskal,dziadzia:-P i Wojtek M
Załącznik 17191
Na zdjęciu...Piskal z Julką i nasz gość strunus,bardzo sympatyczny i mądry człowiek!!
Załącznik 17193
Zdjęcie mego autorstwa...zdjęcie te w przyszłości będzie okładką'piskalowskiej encyklopedi' ;)
Załącznik 17192
Pokaż swoja twarz :-P czyli zgadnij kto to jest:):):?:;)
Nie strunus, tylko sturnus (łac. szpak).
A tak a propos pseudonimów, to w naszej toruńskiej grupie mamy aż trzy Wuki, ponieważ WUKA swój nick stworzyła ze swoich inicjałów, a takie inicjały ma jeszcze Wojtek Myśliwiec i Fioletowa Woda.
Ha!
Jak zwykle mieliście wesoło, dzięki za fotki i czekamy na relację z wycieczki:)