Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
z tego co mi się usłyszało, to jest jeszcze jedna osoba chętna... mówię o aleksandrze. Niby napisała mi że jest chętna, ale coś milczy i nic na forum nie zapisala.... Mam nadzieję że do niedzieli potwierdzi ;)
Pozdrówki i do zobaczenia w niedzielę
Spokojnie, przecież Kampinos to nie zając, nie ucieknie ;)
Zgłaszam chęć udziału publicznie. Nie wiem jak stan osób u Wojtka w samochodzie, bo do metra mam bliżej... a na Szczęśliwice jakoś tak trzeba się przesiadać... Ale zakładam, ze ktoś mnie zabierze.
Pozdrowienia.
A.
Potwierdzam rezerwację dla Aleksandry, zostały dwa wolne miejsca w bagażniku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Potwierdzam rezerwację dla Aleksandry, zostały dwa wolne miejsca w bagażniku.
Wojtku,
dziękuję :) doszła jeszcze jedna osoba, więc pojedziemy z SB.
Już dogadaliśmy szczegóły.
Jeszcze raz dzięki do jutra...
Aleksandra
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
...
Dokładnie tak.
Jesteśmy umówieni kilka - kilkanaście minut po godz. 9-tej w miejscu, które ustaliliśmy telefonicznie.
Zapowiada sie ciekawa wycieczka :)
Do zobaczyska juz jutro
KaHa i Pierek
A kiedy jakieś piwko w wawie?... Szukamy fajnego miejsca , a może Zielona Gęś, pub przy samej stacji Pole Mokotowskie. http://www.zielonages.pl/foto.html
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
No właśnie, za pamięci...
Kiedyś ktoś sugerował knajpkę przy Dworcu Gdańskim, o nazwie - bodaj - Meriwa. Niedawno zajrzeliśmy do niej ze Stevenem i zawróciliśmy w progu - lokal w typie mordownia, ciasny, bez klimatu, przeważają podpici miejscowi. Choć może po prostu mieliśmy pecha :-)
A kandydaturę Gęsi popieram - klimatyczna, dobry dojazd, duży ogródek. Fajna, póki studenci nie wrócą z wakacji ;) Proponowałbym połączyć warszawskie piwko z rozdaniem koszulek forumowych. W przyszłym tygodniu mogą jeszcze nie być gotowe, więc co powiecie na czwartek lub piątek, 20-21 sierpnia?
Edit:
Jeszcze przy okazji: jeśli ktoś nie ma planów na dzisiejszy wieczór, a gustuje w takich klimatach, to w imieniu organizatorów zapraszam do Legionowa na Festiwal Muzyki Kameralnej i Organowej :-)
Udane spotkanie w KPNie. Sb to profesjonalny przewodnik po puszczy gps był potrzebny tylko do zmierzenia ilości przebytych kilometrów.W sumie było ponad 22km.Byliśmy w Zamościu i Karpatach co będzie udokumentowane zdjęciami.Dziękuję wszystkim uczestnikom za towarzyszenie w fajnym spacerze. W przyszłym tygodniu repeta.
7 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
Udane spotkanie w KPNie. Sb to profesjonalny przewodnik po puszczy gps był potrzebny tylko do zmierzenia ilości przebytych kilometrów.W sumie było ponad 22km.
Dokładnie tak jak wspomniał Wojtek, pogoda dopisała, humory też, towarzystwo przednie, a przewodnik - prawdziwy profesjonalista :)
A oto kilka fotek które przybliżą zainteresowanym forumowiczom udaną wycieczkę.