Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Nie strunus, tylko sturnus (łac. szpak).
A tak a propos pseudonimów, to w naszej toruńskiej grupie mamy aż trzy Wuki, ponieważ WUKA swój nick stworzyła ze swoich inicjałów, a takie inicjały ma jeszcze Wojtek Myśliwiec i Fioletowa Woda.
Ha!
o nie! to już za dalko poszła interpretacja, WUKA jest WUKA, inicjały są takie same, ale pseudonimy nie koniecznie. Fioletowa Woda, Wóda, czy nawet Niebieska Woda przechodząc do Siostry Denaturatki... no zniose wszystko ;]
Kasiu a gdzie nasze zdjecia pozowane do aparatu?;p
A no i musze przyznac że sturnus-świetnie słuchało się twoich opowieści i chociaż nie byłam nigdy w górach bo moje serce bliżej ma do morza to nabrałam ochoty żeby je zobaczyć, niestety w maju kiedy jedziecie mi sie nie uda z wielu przyczyn innych, nie tylko finansowych, ale może następnym razem.... w kazdym razie czekam na dalsze ciekawe opowiastki ale to pewnie na następnych spotkaniach ;]
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Mnie jutro nie będzie.
Co się stało ??:sad::?:
Ano czasami wszystko w ostatniej chwili się zesra. A już wynotowałem sobie geocache, które można po drodze zgarnąć. Mam nadzieję, że będzie padać, to przynajmniej nie będzie żal. Co się odwlecze...
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekMyśliwiec
Co się stało ??:sad::?:
Toś se kurna Wojtek polatał... :(
Pozdrawiam wsiech
P.S. WUKA zamówienie zrealizowane :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fioletowa Woda
Kasiu a gdzie nasze zdjecia pozowane do aparatu?;p
Wiolcia ja te zdjęcia wykasowałam,bo jakoś mi się nie podobały.Ale spoko jeszcze nie jedno nasze wspólne zdjęcie tu wstawimy.
A co do jutra,ja też nie mogę,wytłumaczę się jak się spotkamy!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
sturnus
Toś se kurna Wojtek polatał... :(
Pozdrawiam wsiech
P.S. WUKA zamówienie zrealizowane :)
Cóż , może sie kiedyś uda by wyprawa wyruszyła.
Jak mówi chińskie przysłowie - "Czas i cierpliwość zmieniają morwowe liście w jedwabną szatę"
Cytat:
Zamieszczone przez
sturnus
Ja tam do aniołów nic nie mam... zwłaszcza tych czarnych ;)
Pozdrawiam
Dziękuję Ci bardzo:smile:
I mam nadzieję,że następnym razem jak się spotkamy,znowu zaaplikujesz nam kolejną dawkę opowieści!!!
o! geocache widzę, że nie tylko ja się w to bawię, to może znaleźlibyście mój sprzed paru lat :P
...szkoda, że jutro nie wyruszacie, le z drugiej strony może następnym razem i ja będę mogła dołączyć