Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
SB dzięki za komplementy :oops:
aczkolwiek błądzisz;-) i to mocno
A ja już wiem co zgłoszę pod obrady na miejscu: a więc żeby kimb był zawsze w 1 miejscu (chyba, że nas z niego wykopią) bez tych szopek i kłótni, bo to tylko niepotrzebnie się podnosi ciśnienie, a o zdrowie trzeba dbać
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Lucyna, czyli wszystko jedno gdzie, byle nie w Ustrzykach?
Dolnych i Górnych, Wetlinie, Polańczyku czy w Solinie.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Dolnych i Górnych, Wetlinie, Polańczyku czy w Solinie.
... czyli w Wołosatym (ZpC) będzie OK :mrgreen:
Pragnę zauważyć, iż Wołosatego nikt, jak dotąd, jeszcze formalnie nie zgłosił.
Sam fakt, iż obiekt jest "filią" ZpC w UG jeszcze o niczym nie przesądza.
Po pierwsze - nie wiadomo, czy właścicielom "pasowałoby" nasze tam nocne biesiadowanie.
Po drugie - jest to jednak w końcu inna miejscowość (6 km od UG), a zatem formalnie już zgłoszonej propozycji lokalizacji ZpC w UG proszę nie rozciągać również na Wołosate.
Ok, ponieważ jak to ktoś wredny i złośliwy <pokazany jęzor> powiedział, mam doświadczenie w organizacji w Wołosatem tego typu imprez :grin: to formalnie zgłaszam Wołosate i ten hotelik no jak mu tam-Pod Tarnicą.
Witam wszyskich serdecznie:roll:8):-D:twisted::mrgreen::-D:-D:-D:-D:-D
Zapewne będę na KIMB'ie jeszcze nie raz tu czy tam :), zawsze gościć Was to będzie przyjemność i ciekawe doświadczenie :D . Wiecie nie będę się wypowiadał wiadomo stronniczość a tak w ogóle to lubię mieć blisko z imprezy do swojego łóżka heh.
Przeczytałem może nie wszystkie strony z tego wątku ale przeczuwam że treść udało mi się ogarnąć.
Może ten Kimb będzie pod hasłem jakiegoś "pojednania" i w wielkim kole będzie się piło wodę wódkę wódeczkę cały czas do mistrza forum owej riposty - wybierze SB gdyż on jest tu szefem i basta!!! - każdy się przełamie :)
Pastor będzie dzielił ciupaską na prawo i lewo różne rady, prawdy kanoniczne a wiecie że warto posłuchać 8) :twisted:.............
Derty uchwyci wszystko wzrokiem, Andrzej przygotuje coś ciekawego, Agatka poleje coś dobrego (przywiezie koleżanki), Iras zrobi fotkę itp. itd.............
.............będzie przyjemnie, wesoło, luźno choć z organizacją a nad wszystkim będzie czuwał Stały (Tubylec) Bywalec.
Co do postów to dajcie na luz i tak głosowanie rozstrzygnie (a nie powiem, troszkę dziwnie się to czyta), trzeba będzie to przyjąć do siebie, ubrać kapelusz i jechać gdzie demokracji głos poniesie :)
Pewnie szybko znów się nie odezwę ......... (praca, podróże, praca )........
ale na święta chcę na wasze ręce złożyć humor i pogodę ducha aż po KIMB'ów 100!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w Bieszczadach
JacekS
A............. i jeszcze.........................
Niech ktoś postawi Pastorowi seteczkę może się skusi coś skrobnąć, jakaś złota myśl świąteczna?:twisted::-D:-D:twisted: hehe
SB jak kotek po naszej Tiróweczce się zaaklimatyzował w mieście ?
Jeszcze raz słońca na szlaku życzę..................................:-D
Coby doszło do pojednania to najpirw musi być wyznanie winy i rozgrzeszenie.
A teraz w sprawie formalnej. Ktoś tu rzucił pod naszym adresem pewną kłodę: jakto było z opłaceniem świniny? Ile jesteśmy Ci winni? Ewentualnie kto za nas zapłacił rachunek?
Lucyna!
Skoncentruj się!
Ta sprawa była już wyjaśniona. Dlaczego nawracasz do tego?
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ok, ponieważ jak to ktoś wredny i złośliwy <pokazany jęzor> powiedział, mam doświadczenie w organizacji w Wołosatem tego typu imprez :grin: to formalnie zgłaszam Wołosate i ten hotelik no jak mu tam-Pod Tarnicą.
Orsini, jeśli jest to Twoje zgłoszenie, to proszę o poinformowanie, z kim z Szefostwa to uzgodniłaś, a przede wszystkim także, czy w hoteliku moglibyśmy biesiadować do rana.
Jak również proszę o bliższe szczegóły dotyczące tej nowej ew. lokalizacji KIMB (informacje w tej kwestii zawiera 1-szy post w niniejszym wątku tematycznym).