Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Jako wyraźna liderka plebsu, przyjmij zatem już dziś "mój" egzemplarz owej książki (Reconie - jakbym zapomniał, to dopilnuj tego, w końcu Ty wręczasz a ja z podobnych powodów jak inni rezygnuję z owej książeczki).
Jednocześnie oświadczam, że nawet nie wiedziałem o owej łapówce. Jako człowiek honoru tak tanio swojego głosu nie sprzedaję, zatem był on czysto ideowy ;) ;) ;)
Źle mnie zrozumiałeś albo zrozumieć celowo nie chciałeś, nie liczę na łapówki, a za książeczkę podziekuje , bowiem posiadam i tą i wiele innych. Cały czas chodzi mi o formę Piotrze.
A poza tym wątpliwe jest moje uczestnictwo na KIMBie.
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Witaj Kazik
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A cóz to za chandra Cię ogarnęła ? Znów jakieś kłopoty z Pipą ?
Czy może browaru było za dużo ?:smile:
A tak poważnie, Misiek, co się dzieje ? Wyjaśnij (publicznie lub przez priv.).
:-)
Odzywam się jeszcze raz - boć Tyś Prezes. Publicznie?
Jestem zmęczony - i przegrany.
Z tego forum miałem przyjemność osobiście poznać tylko Ciebie i Piotra.
Szkoda.
P.s.
Pipa wybrała Szkocję - szkoda.
Pa
Michał, to masz szansę jak przyjedzisz do UG.
No dobra niech stracę: podzielę się nawet i z Tobą moim winem od Hero!
ale już z nikim więcej!!!
Proponuję zamknąć dyskusje na tym wątku. Dla chcących dalej walczyć słowem złośliwym-proponuję nowy temat-Pyskówki
No, nareszcie przy komputerze, chociaż wyniki znam już od wczorajszego wieczora dzięki łączu z samym Prezydentem. Jako osoba zgłaszająca Sękowiec chciałbym w tym miejscu podziękować osobom głosującym na niego , jak również pogratulować zwycięzcom. Oraz zapewnić, że mnie Ustrzyki baardzo odpowiadają. A w Sękowcu i tak będę.
Planuję przyjechać 11 maja do Leska i stamtąd per pedes dojść do ZpC, a w następnym tygodniu posiedzieć w Sękowcu i stamtąd połazikować. Jeśli ktoś miałby ochotę się dołączyć w pierwszym albo drugim tygodniu, to zapraszam.
Miło, że już jest spokojność.
Załatwiam już "nagrody" dla zwycięzców prawidłowych trafień miejsca obrad VIII KIMB-u. Wobec informacji Piotra, Hero i Irka o posiadaniu takich nagród, postaram się o inne... myślę, że zamienniki ale "specjalnie wybrane" ich zadowolą.
Jaka szkoda, że albumu nie dostaną także osoby, które kibicowały Ustrzykom ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
majka777
Jaka szkoda, że albumu nie dostaną także osoby, które kibicowały Ustrzykom ;)
Szkoda...,
że wolały kibicować
niż głosować ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Miło, że już jest spokojność.
Załatwiam już "nagrody" dla zwycięzców prawidłowych trafień miejsca obrad VIII KIMB-u. Wobec informacji Piotra, Hero i Irka o posiadaniu takich nagród, postaram się o inne... myślę, że zamienniki ale "specjalnie wybrane" ich zadowolą.
Informuję: mam już praktycznie sprawę dopiętą więc i mój temat "nagród" zamykam aż do spotkania na VIII KIMB-ie.
Specjane ukłony i słowo dziękuję dla Lucyny za cenną wskazówkę!