Nam niedziela pasuje. Autobus jest o tej samej godzinie- 7.30. O 8.20 jest msza w Bierzgłowie, jeśli ktoś miał by ochotę.
A co z resztą?
Obudźcie się już ze snu zimowego!!!
Wersja do druku
Nam niedziela pasuje. Autobus jest o tej samej godzinie- 7.30. O 8.20 jest msza w Bierzgłowie, jeśli ktoś miał by ochotę.
A co z resztą?
Obudźcie się już ze snu zimowego!!!
Zaległa krępująca cisza.
Chyba Piskal wystraszyłeś wszystkie nasze Diablątka wizją porannej Mszy Świętej:-D
Mnie tam nie wystraszył...Ja to bym i poszła,ale mam sprawy osobiste które mi nie pozwalają teraz:(
Jutro wtorek! Co zatem?
WUKA ja myślę,że w zaistniałej sytuacji,trzeba przełożyć spotkanie...
Przecież nasze spotkanie nie ma być rozrywkowe.Dawno się nie widzieliśmy i jest sporo spraw do omówienia,ale jeśli...!
Dajmy sobie spokój w tym tygodniu ze spotkaniem. Nasze spotkania zawsze przybierają charakter rozrywkowy, wręcz frywolny. Uszanujmy majestat żałoby.
Pomyślmy raczej nad wędrówką w sobotę, a spotkamy się w przyszły wtorek.
PS. Jest u nas w Toruniu bardzo ładna ekspozycja poświęcona tragediom katyńskim.
Dziękuję Piskal za te zdjęcia. Mimo, że jestem codziennie stąd rzut beretem, to nie wiedziałam o tej wystawie. Jutro na pewno tam zajdę. Pozdrawiam
To i ja parę dodam,dziś zrobionych...
Załącznik 17728Załącznik 17729Załącznik 17730Załącznik 17731Załącznik 17732Załącznik 17733Załącznik 17734Załącznik 17735Załącznik 17736Załącznik 17737
Zastanawiałem się w jakim wątku umieścić informację o II Toruńskim Festiwalu Filmów Górskich. Niech będzie, że tutaj. Może ktoś będzie przejeżdżał.
http://www.climb.pl/ii-torunski-fest...80%9D-program/