Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Jednak temat lekko odmyknę. ;)
Piotr, Hero i Irek mają już "specjalnie wybrane" zamienniki w postaci wolumenów, oczywiście w słusznym temacie. Myślę, że będą zadowoleni. ;) Niech też się stawią osobiście po nagrody bo muszę widzieć reakcję na jej otrzymanie.
Nurtuje mnie tylko jeden problem... co mam zrobić z nagrodami gdy laureat się nie zjawi na KIMB-ie? Ale może nie ma się czym martwić? :)
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Jednak temat lekko odmyknę. ;)
(...)Nurtuje mnie tylko jeden problem... co mam zrobić z nagrodami gdy laureat się nie zjawi na KIMB-ie? Ale może nie ma się czym martwić? :)
Poprosisz poprzez priv. o adres i wyślesz pocztą, listem poleconym. Niestety wyjdzie to wtedy kilka złotych drożej.
Przejdą na rok przyszły?
no chyba, że komuś wypadnie naprawdę ważny powód, żeby nie jechać. Tak jakoś stoi w regulaminie głosowania, więc jeśli komuś się po prostu nie będzie chciało jechać to nie dostanie.
Czemu Recon ma wpadać w koszty?niewielkie, ale jednak
Czemu zaraz sie "komuś ma nie chcieć"? Mnie np.chce sie bardzo,ale z różnych (POWAŻNYCH) powodów,nie mogę przewidzieć czy sie uda.Dlatego nie zgłaszam oficjalnie udziału.Jak będzie to tylko możliwe,przyjadę.Jak nie,może kogoś poprosze o porzucenie "trofeów".
WUKA a drugie moje zdanie brzmi jak?:mrgreen:
będziesz miała powód ważny-ok, ale nie wymieniając z nicka co najmniej jedna osoba z głosujących się nie pojawi i to bez ważnego powodu :twisted::evil:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
(...)ale nie wymieniając z nicka co najmniej jedna osoba z głosujących się nie pojawi i to bez ważnego powodu :twisted::evil:
A to łotr (lub łotrzyca) !
:-(:-(:-(
Na KIMB-ie sporządzimy listę obecności !!!
doszła kolejna właśnie smsa dostałam-mieszkanie malują
i tej osoby mi brakować będzie akurat :-(:sad::-(
chlip chlip chlippppppppppp
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
doszła kolejna właśnie smsa dostałam-mieszkanie malują
i tej osoby mi brakować będzie akurat :-(:sad::-(
chlip chlip chlippppppppppp
A niech im tynk wewnętrzny lub gładź gipsowa odpadnie !!! Niech im farba wyblaknie, spłowieje i zacieków nabierze !!! Niech im na pierwszej imprezie goście rzygną na ścianę !!!
Buhahaha
to ostatnie to w sumie wykonalne jak nas Derciak zaprosi na parapetówę
:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Buhahaha
to ostatnie to w sumie wykonalne jak nas Derciak zaprosi na parapetówę
:lol:
To o Derty'ego chodzi ?
To już by była z Jego strony recydywa. W ubiegłym roku też nie widziałem Go na KIMB-ie, pomimo iż wcześniej głosował.
Orsini, mam nadzieję, że się mylisz.
:-o