Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Coby nie było na mnie. Basia Z chce byc na KIMB. Pisze o tym na innym forum. Obawia się, że może ją coś nieprzyjemnego spotkać z mojej strony. Wobec takiej deklaracji jestem bazsilna. W żadnym wypadku nie chcę stać na przyszkodzie komukolwiek w uczestnictwie w tej imprezie. Na oficjalnej części nie będę.
Lucyna - uprzejmie Cię proszę - nie przekręcaj moich słów.
1. Rzeczywiście bardzo chciałabym przyjechać na KIMB aby poznać sympatycznych ludzi, których znam z forum, ale jeszcze w tej chwili nie wiem czy będę mogła przyjechać (przyczyny służbowe). Wyjaśni się na około miesiąc przed terminem KIMB-u.
Jeżeli bym przyjechała to zapewne nie na dwa dni ale na trochę dłużej.
2. Bardzo nie chciałabym stwarzać sytuacji niezręcznych, zwłaszcza dla innych postronnych osób, dlatego po raz kolejny proponuję Lucynie pogodzenie się a ona po raz kolejny tą propozycję odrzuca.
3. Nie jest prawdą że obawiam sie że mogłoby mnie spotkać ze strony Lucyny coś przykrego. Myślę że w razie czego potrafię stawić czoła takim wezwaniom. ;)
Jeżeli nie przyjadę to tylko z poważnych przyczyn służbowych.
Pozdrowienia
Basia
P.S.
Ja na prawdę bardzo proszę moderatora aby nie usuwał mojego wpisu - nikogo nie obrażam, piszę na temat i wyjaśniam bardzo dla mnie niezręczną sytuację, kiedy jestem posądzana o coś czego nie robię.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
P.S.
Ja naprawdę bardzo proszę moderatora aby nie usuwał mojego wpisu.
OK, a ja naprawdę bardzo proszę, żeby dalszą część dyskusji Panie prowadziły na PW. Każdy kolejny offtop będzie skutkował kasowaniem i punktami karnymi.
Pozwolę sobie oficjalnie zgłosić Wołosate jako miejsce KIMB 2009 . Temat jest obgadany z Jackiem, miejsce każdy chyba zna, jest napewno spokojniejsze niż UG. Doskonałe pole na imprezę pod gołym niebem , w razie zimna i niepogody w kanajpie również. Hotelik " Pod Tarnicą " pomieści sporo osób, a dla tych bardziej wymagających spore zaplecze agroturystyczne.
A zatem mamy już 4 formalne zgłoszenia (wg kolejności alfabetycznej):
1. Krywe. Zgłosił Długi.
www.krywe.webpark.pl
2. Sękowiec. Zgłosił Piskal.
www.sekowiec.net
3. Ustrzyki Górne. Zgłosił Pastor.
www.carynska.pl
4. Wołosate (bar "Pod Tarnicą"). Zgłosiła Tarnina.
www.carynska.pl
PS
Zapowiada się arcyciekawa kampania wyborcza.
Publicznie do Długiego.
Wspomniałeś, że gdyby VIII KIMB odbył się w Krywem (co daj Panie Boże), ale gdyby w nocy 16/17 maja br. padało i było zimno (czego nie daj Panie Boże), to moglibyśmy obradować w sąsiedzkim baraku medyków z Lublina.
Czy to pewne ?
Tak było ustalone z Tosią. I nie mam powodów by sądzić, że jest inaczej. Termin jest bardzo neutralny i pawilon będzie pusty.
Jeżeli będzie nas tyle co poprzednio to pomieścimy się na werandzie u Tosi
Długi
A jest jakaś komórka, gdzie by można rower zamknąć co by bezpiecznie czekał wytrzeźwienia?
Pozdrawiam;)
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
A jest jakaś komórka, gdzie by można rower zamknąć co by bezpiecznie czekał wytrzeźwienia?
Pozdrawiam;)
No dobre pytanie bo tam nagminnie kradną rowery ;)
Kradziejstwa sie nie boję, pewnie nikogo poza KIMBowiczami w takim miejscu nie będzie, jeno żebym pamiętał, gdzie zostawiłem...
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Jeżeli będzie nas tyle co poprzednio to pomieścimy się na werandzie u Tosi
Długi
oo jak wygra Krywe to się pomieścicie spokojnie na werandzie u Tosi :twisted: