Odp: Nowy użytkownik - powitanie
Masz trochę racji. Teraz znacznie prościej jest wejść na forum i zadać pytanie, niż samemu poszukać. To już wymaga trochę więcej niż minimum wysiłku.Niedługo
świat będzie się dzielił na ery przed pierwszym komputerem i po.
Witamy! Czuj się tu dobrze!
Witam wszystkich serdecznie :)
i dalej sie idę zagłębiać w fascynującej lekturze w poszukiwaniu natchnienia na wakacyjny wyjazd w gronie szalonych potworków.
pozdrawiam wszystkich
j.acek
Witaj na forum, powodzenia w eksploracjach :)
Witajcie,
Bardzo ciekawe forum.
Szukam ludzi interesujących się tematem : traperów, mountain man, rendezvous i buckskinnerów.
Witam....:)
witam wszystkich obecnych ....:)...
pochodzę z okolic Wadowic -małopolskie...
.... ,nowy nie jestem ale do tej pory nie miałem posta....wiecznie mnie gdzieś nosi...:)
super miejsce dla miłośników Bieszczad i Karpat ogólnie...
....moja wiedza w tym miejscu wzbogaci się .....oj i to bardzo....
hej....wszystkim....:)
Witam wszystkich
przeglądam już jakiś czas to forum, dzięki Wam będę mógł lepiej zaplanować wakacje ;)
Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Nazywam się Henryk Mościbrodzki, urodzony 3 maja 1955 roku w Łosicach. Od 1978 mieszkam na Śląsku - aktualnie w Gliwicach. Wojsko odsłużyłem w Żaganiu i w Żarach. Interesuje mnie kooperatyzm, Linux, modelarstwo, radioamatorstwo (krótkofalarstwo) - szczególnie prowadzenie nasłuchów stacji radioamatorskich, turystyka, i jeszcze wiele innych rzeczy. 11 lat byłem aktywnym instruktorem ZHP (od funkcji przybocznego do kwatermistrza hufca). Zajmuje się popularyzacją idei spółdzielczej, tej autentycznej a nie z nazwy. Jestem sygnatariuszem Porozumienia Osób Wspierających Niezależną i Autentyczną Spółdzielczość, które jest ruchem społecznym działającym na rzecz rozwoju autentycznej spółdzielczości. Udzielam się na wielu forach dyskusyjnych, które uważam za dobrą platformę do wymiany poglądów. Od jakiegoś czasu jestem aktywny na Wikipedii. Żonaty od 1989 roku. Członek-założyciel Pro Loquela Silesiana - Towarzystwa Kultywowania i Promowania Ślaskiej Mowy, miłośnik kultury wilamowskiej i języka wilamowskiego.
Tak przy okazji, szukam - chętnych - osób, które chciałby działać na rzecz odrodzenia autentycznej spółdzielczości w Polsce.
cóż to jest ta autentyczna spółdzielczość? Ale może o tym to w innym wątku... Witaj na Forum