Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Przejrzałam sobie program festiwalu i trzeba przyznać, że warto super film braci bliźniaków Intymnie w Rodellar – Amore de Hermano mialam okazje go ostatnio zobaczyć, ale jest też wiele innych ciekawych propozycji, jak macie okazje to naprawdę przejdźcie się tam.
Aż żałuję, że mam wtedy zjazd na studiach:(
Dawnośmy się nie, czas już więc.
No to do zobaczenia jutro, 20 kwietnia, o 18 w Zezie!
Obecność obowiązkowa, albo raport karny! Żeby nie było, że nie macie wyboru:grin:
No tak, a mnie niestety nie będzie. Mam ostatni, mam nadzieję, w swoim życiu egzamin (na studiach) :cry: i muszę się zacząć przygotowywać. Pozdrowienia dla wszystkich.
Spotkanie przypada za tydzień, ale jeśli taka będzie wola większości, to ja nie mam nic na przeciwko. Wręcz przeciwnie.Kto jest za jutrem?
Może, ze zbliżającym się wyjazdem, jednak jutro?
Ale za tydzień też być może!
Zrobimy za tydzień. Pisałem do ludzi i już wiem, że na pewno nie będzie chłopaków z zespołu. I Kaśce nie pasuje.
Spotkanie więc odbędzie się 4 maja.
Słuchajcie...nie będę pisać do każdego na priv,zresztą zrobił to już Piskal, wieźcie mi napiszcie na prive kto chce koszulkę i jaki rozmiar. w sumie została WUKA,ARmia, i Wojtek,bo reszta to już wiem.Proszę żeby to było jak najszybciej,bo czas ponagla.POZDRAWIAM:)
W imieniu Piskala powiadamiam o jutrzejszym spotkaniu ( 4 maja) w "Zezowatym Szczęściu" godz. 18.