No to i ja coś wstawię z ostatniego pobytu. Pozdrawiam:-P
Wersja do druku
No to i ja coś wstawię z ostatniego pobytu. Pozdrawiam:-P
Hej :D
Tym razem przemknąłem przez Bieszczady za szybko, wykonując dwa i pół obrotu przez Obwodnicę w dwa dni z zakrętem na Lipie, Michniowiec, Bystre, Wołkowyje, Liszną i gdzieś tam jeszcze. Nawet nie miałem czasu, aby potestować mojego nowego śliczniutkiego cyfrzaka. Więc jedynie kilka standardowych widoczków z mniej lub bardziej poznanych miejsc. Dla tych, którzy muszą cierpieć w pracy w ten piękny lipcowy czas
:D I jeszcze jedna... ostatnia
Jeszcze tylko 17 dni :???:Cytat:
Zamieszczone przez Derty
No to i ja coś dorzucę z moich 4 dni na przełomie czerwca i lipca z rodzinką w Wetlinie
piekne te wasze foty... ja za granicą i żal mi, nie powiem co, ściska...Alpy na wyciągnięcie ręki ale to kurcze nie to co nasze bieski umiłowane... czekam na kolejne zdjątka...
pozdrawiam was wszystkich!
Łoj nieładnie samoluby wredne!!!! Łazicie sobie po biesach, krajobrazy podziwiacie, fotki trzaskacie... A z tymi biedakami co nie mogą nie łaska się podzielić!!! Dawać mnie tu fotki jakowe!!!!:lol:
pozdrawiam!
Hmm .... ciut nieaktuale (bo z czerwca ) , Friberowi i podobnym ..... :smile:
Pozdrawiam PF
ps
San
Kilka fotek z ostatniej wędrówki Doliną Górnego Sanu.
Idąc łąką pełną koniczyny poczułam intensywny zapach poziomek. Patrze w lewo, prawo..no nie ma....cholerka..nie bedzie poziomek na deser. To co tu u licha tak pachnie? Ala, Ala zobacz to one tak pachną - powiedziała mama po czym wręczyła mi sliczną, pachnacą poziomką białą koniczyne :shock: :mrgreen:
Wiedzieliście? Dlaczego mi nikt nie powiedział?;-)
Anyczko jak zwykle jesteś wspaniała... dzięki za te kojące fotki...