Na razieCytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
:-PCytat:
Zamieszczone przez Marcowy
Wersja do druku
Na razieCytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
:-PCytat:
Zamieszczone przez Marcowy
Ja bym się pisał na takie spotkanie, bo dawno nie byłem. Napiszcie tylko, jaki to będzie dzień. Mi ta CK Oberża pasuje, im bliżej centrum tym lepiej.
Pasi mi piątek i CK.
No to mamy już czwórkę do brydża. Kto następny? :-)
Do brydża ? Nie umiem w brydża, co najwyżej w remika, ale generalnie na piwo się nastawiam i na pogawędki, wymianę bieszczadzki doświadczeń. Nie biorąc poprawki na to, że przesyłka ekonomiczna potrafi iść 2 tygodnie zakładam, że wszyscy stawią się w forumowych koszulkach ? Jak dobrze pójdzie przywiozę coś ładnego... do obejrzenia.
Nam niestety nie pasuje, ani czwartek ani piatek. Jak wczesniej pisalam w piatek jedziemy do domku. W zwiazku z tym nas nie bedzie. Wypijcie nasze zdrowie :)
Hero.. co masz ladnego?
Hero będziesz robił za dziadka ;)
ostatni etap był malowniczo - łąkowy
Czy to miałeś na myśli?
Bardzo mi przykro :roll:, tym razem z wody podziwiałam m.in łąki nadbużańskie.
Dla tych co wypatrują jesieni, aby ruszyć w ulubione górki, powiem tylko, że widziałam pierwsze klucze ptaków zbierające się do odlotów.
W przyszłym tygodniu w sobotę uczestniczę w oficjalnych spotkaniach ślubnych, więc sobota odpada w kwestii wędrówki.
Co do środy, czwartku i piątku - pasuje mi każdego dnia. Na razie. Wstępnie jak widzę rezerwować należy piątek. :-D