Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
ja chcę w bieszczady!
Mam rozumieć, że masz żal do Wojtka?
O kogo chodzi kasia laszlowa
Witam wszystkich
Najprawdopodobniej w weekend majowy czyli od 30 kwietnia do 3 maja będę wyruszał w Bieszczady własnym autem. Wstępnie są dwa miejsca wolne. Będę wyruszał z Radomia lub Iłży w nocy tak aby w Bieszczadach być na śniadanko. Termin może ulec przesunięciu o jeden dzień ze względu na pracę.
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub gg 10424595
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
kasia laszlowa
ale jak już się osoba oferująca miejsce zobowiąże do zabrania kogoś, to niech słowa dotrzyma. A nie człowiek narobi sobie nadziei, planów i nagle dowiaduje się, że jednak kierowca zmienił plany i postanowił wyruszyć wcześniej bez żadnego znaku.
dziękuję bardzo za taką "autostopową" życzliwość
ja chcę w bieszczady!
Nie po to podaję nr telefonu i czekam przez kilka dni na info (czy na pewno jedzie osoba chętna), żeby odebrać info na telefon późnym popoludniem w dniu wyjazdu z pytaniem.
Mam tylko nadzieję, że to było przez roztargnienie (..., zabieganie, zapomnienie czy inne takie tam). Inni "bieszczadnicy" korzystali z mojej podwózki od kilku lat i zawsze mialem od nich telefon zaraz po napisaniu postu lub kilka dni przed wyjazdem.
Witajcie,
chciałbym pojechać w Bieszczady na majowy weekend. Może znalazłoby się dla mnie jakieś miejsce u kogoś jadącego z Lublina lub przez Lublin? szczupły jestem i introwertyczny, więc raczej nie powinienem sprawiać wielkich kłopotów ;)
a gdyby jeszcze na dodatek znalazł się jakiś transport powrotny, to już w ogóle byłbym w siódmym niebie :)
Może to nie autostop, ale ekipa z Lublina, więc może sie dogadasz: http://forum.bieszczady.info.pl/show...?t=3004&page=3
Czytałem tamten wątek. Generalnie jest przydatny, ale problem polega na tym, że pierwszego dnia chcę się wybrać do Sianek, a na nocleg trafić do Bacówki pod Rawką. A to oznacza, że z Bukowca muszę wyjść dość wcześnie. Dlatego szukam jakiegoś nocnego transportu (wiem, że z Lublina jest też jakiś PKS w okolicach północy, ale stopem będzie szybciej i wygodniej :))
To jak? przygarnie mnie ktoś? :)
Witam
Czy może wybiera się ktoś 1 maja z Ustrzyk Górnych do Leska (tak żeby być w Lesku przed 12 :) i zabrałby ze sobą 3 osoby? Dojazd PKS trochę marny a my koniecznie musimy być na wernisażu bieszczadzkich artystów :)