a takiej przyjemnosci jak zapoznanie tak szanownego grona w realu postaram sie nie przepuscic:-)prosze tylko o konkretny namiar bo stolice znam słabo.postaram sie zrobic pauze w podrozy w bieszczady
Wersja do druku
a takiej przyjemnosci jak zapoznanie tak szanownego grona w realu postaram sie nie przepuscic:-)prosze tylko o konkretny namiar bo stolice znam słabo.postaram sie zrobic pauze w podrozy w bieszczady
Wobec braku innych propozycji rozumiem, że jesteśmy umówieni i
spotykamy się w piątek, 28 sierpnia, o godz. 18.00 w CK Oberży przy Chmielnej 28.
Wezmę z sobą koszulki, więc zamawiający tubylcy są proszeni o informację, czy wpadną. Marcowe pojawią się dwuosobowo :-)
Witam, drodzy Warszawiacy macie koncert SDMu 12 września
ul. 1 Sierpnia 36a, Warszawa
Dom Kultury "Włochy"
wg ichniej www na 18
Czy kogoś będzie tam można spotkać? :-D
rowniez bede z osoba towarzyszaca-dopiero bede zarazl ja bieszczadami
Będę.
A teraz, z braku innego warszawsko - KIMB-owego wątku, zrobię Ci, Tomku, małe zamieszanie. Ale muszę. Oto ono:
Wspólnie z Wojtkiem1121 zwołujemy kampinoski pieszy rajd uczestników Naszego Forum w dn. 29 sierpnia br. (sobota).
Zbiórka o godz. 10:00 na leśnym parkingu w miejscowości Roztoka. Dojazd łatwy: nalezy jechać trasą Warszawa (wyjazd ul. Górczewską) - Leszno - Kampinos - Żelazowa Wola - Sochaczew, przy czym już w Lesznie przy kościele proszę skręcic w prawo - na Kazuń i Nowy Dwór Mazowiecki. Szczegóły w atlasie samochodowym lub na mapie Puszczy Kampinoskiej.
Do przejścia będzie ok. 20 km.
Mozna zabrać ze sobą tzw. suchy i mokry prowiant na cały dzień. Informuję też, że na parkingu znajduje się kiosk gastronomiczny.
Osoby, które chciałyby potraktować tę wyprawę "rodzinnie", tj. np. z żonami w ciąży lub małymi dziećmi, informuję, że parking w Roztoce daje możliwości poczekania na "rajdowców". Można się tam opalać, bawić, grać w piłkę, schronić przed ew. deszczem. A także zrobić sobie króciutki, okrężny spacerek ścieżką przyrodniczą.
Całodzienne parkowanie samochodu osobowego kosztuje 5 zł.
Prosimy o zgłaszanie się uczestników.
Osoby niezmotoryzowane informuję, że będę miał dla nich 3 wolne miejsca w samochodzie. Warunek: przybycie do godz. 8:45 na pętlę autobusową przy Parku Szczęśliwickim (róg Dickensa i Szczęśliwickiej).
Osoby zapisujące się proszone są o doprecyzowanie, na które warszawskie spotkanie reflektują: na piątkowe 28 sierpnia, na sobotnie 29 sierpnia, czy może na obydwa.
:-D
przeprosic musze zacne grono ale w czasie sie nie wyrobimy wiec do zobaczenia na KIMB
Więc odnotuję spotkanie, które odbyło się w Warszawie...
Chyba moja propozycja odnośnie knajpy przypadła przybyłym. CK Oberża jest dość duża, zajmuje 4 piętra w kamienicy na Chmielnej i ma swój klimat. Jest też w idealnym środku Warszawy więc każdy musi dojechać a i dojazd też dla wszystkich jest dobry.
Na spotkanie przybył, (wymienię według kolejności jaką w pewnym momencie na spotkaniu wymienił SB) Jank, Hero, Recon1, Duchprzeszłości, Marcowy z Panią Marcową, Stały Bywalec, Aleksandra. Niektórzy pojedli wszyscy popili i posmakowali wszystkie dostępne piwa. Sporo się mówiło o Bieszczadach, sporo wspominało z wędrówek, sporo z historii Forum, trochę o kotach, trochę o turbinach wentylacyjnych w metrze, trochę było kawałów (ten tajemny, krążący po pw był też) i trochę się poplotkowało ;)
Przy tym ostatnim punkcie SB zrobił zaskakujące (dla wszystkich obecnych!) posunięcie i... ale może to tajemnica? ;)
Trochę po 22 rozeszliśmy się do domów.
Mamy więc lokal!
Zdjęcie wykonywał jakiś człowiek poproszony od stolika obok, ale jak raz przynieśli mu gorący posiłek i chyba bardziej myślał juz o nim niż na czynności jaka miał zrobić.... zdjęcie mało ostre... następnym razem zabiorę statyw. Na zdjęciu nie ma jank`a, wyszedł wcześniej i kolejność dla zmyłki też jest inna niż wcześniej wymieniłem. :)
Z mojej strony tyle, ale inni mnie zapewne uzupełnią ;)
No, wreszcie i u was coś się zaczęło dziać. Super! Pozdrówka.