Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Jestem nielogiczna. .
no cóż, to Ty sama powiedziałaś;-)))
więc głosuj za Wołosatem jeśli Ci zależy na spotkaniu z koleżankami i kolegami, bo nie każdy lubi survival, natomiast każdy survivalowiec może spać w lepszych warunkach.
Recon prawie to samo jak w reklamie masz rację, ale akurat w tym przypadku jest to lepsza lokalizacja niż UG i jako kompromis wręcz idealna
Mam dla Państwa dwie wiadomości. Dobrą i złą.
Dobra: zaszczycił mnie dziś swoim telefonem sam Pastor.
Zła: Jego Świątobliwość formalnie wycofał zgłoszoną wcześniej przez siebie propozycję lokalizacji VIII KIMB w Ustrzykach Górnych.
Zatem na chwilę obecną mamy 3 formalnie zgłoszone propozycje, uzgodnione z szefami obiektów:
1) Krywe - gospodarstwo agroturystyczne. Zgłosił Długi.
www.krywe.webpark.pl
2) Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy. Zgłosił Piskal.
www.sekowiec.net
3) Wołosate - bar "Pod Tarnicą". Zgłosiła Tarnina.
http://www.podtarnica.bieszczady.net.pl/
Uprzejmie przypominam, że termin zgłaszania propozycji upływa 15 stycznia o godz. 20:00.
16 stycznia rano powinniście już znaleźć w tym dziale forum założony przeze mnie wątek tematyczny poświęcony głosowaniu.
alez ta zła jest wiadomością wprost rewelacyjną;-)))co już wytłumaczyłam;-)))teraz tylko trzymam kciuki za rozsądek głosujących :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
no cóż, to Ty sama powiedziałaś;-)))
więc głosuj za Wołosatem jeśli Ci zależy na spotkaniu z koleżankami i kolegami, bo nie każdy lubi survival, natomiast każdy survivalowiec może spać w lepszych warunkach.
Recon prawie to samo jak w reklamie masz rację, ale akurat w tym przypadku jest to lepsza lokalizacja niż UG i jako kompromis wręcz idealna
Nie wpływaj na mnie. Nie agituj. Podjęłam dawno decyzję. Głosuję na Krywe i nic tego nie zmieni. Każdy ma prawo wypowiedzieć się zgodnie ze swoim sumieniem. Jeżeli zaś KIMB nie odbędzie się w Krywem to nie zamierzam rwać szat. Będę w innym miejscu. Chyba, że to będzie Bystre i będę zmuszona wykupic usługę na którą mnie nie stać.
no to więc rozumiem Twoje zdenerwowanie bo wiesz doskonale, że takie posunięcie daje szansę temu, żeby KIMB się odbył w miejscu, które będzie pasowało wszystkim, a nie tylko tym co to lubią słuchać węży eskulapa, wilków i innych zwierzaków.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
no to więc rozumiem Twoje zdenerwowanie bo wiesz doskonale, że takie posunięcie daje szansę temu, żeby KIMB się odbył w miejscu, które będzie pasowało wszystkim, a nie tylko tym co to lubią słuchać węży eskulapa, wilków i innych zwierzaków.
Krysiu proszę zastanów się nad tym co piszesz. W jaki sposób chcesz słuchać węża Eskulapa? Wątpię abyś była w stanie go zobaczyć.
Nie jestem zdenerwowana ale zniesmaczona tym wszystkim. Rozumiem, że pod terminem wszyscy rozumiesz ja więc Twoje widzimisię kontra moje widzimisię. Każdy z nas dysponuje jednym głosem. Każdy z nas ma jakąś wizję KIMB. Wygra jedna miejscowość.
alez tak było Krywe reklamowane, że wieczorami można posłuchac śpiewu węży eskulapa :lol:
Lucyna to nie jest moje widzimisię są ludzie którzy chcą spać w normalnych warunkach i w takich też się spotkać poczytaj ten wątek, jak nie chce Ci się czytać to zobaczysz jak ludzie będą głosować, a to już za chwilę;-))
PS-a Ty w końcu jedziesz na KIMB czy nie, bo się pogubiłam?
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
alez tak było Krywe reklamowane, że wieczorami można posłuchac śpiewu węży eskulapa :lol:
Lucyna to nie jest moje widzimisię są ludzie którzy chcą spać w normalnych warunkach i w takich też się spotkać poczytaj ten wątek, jak nie chce Ci się czytać to zobaczysz jak ludzie będą głosować, a to już za chwilę;-))
PS-a Ty w końcu jedziesz na KIMB czy nie, bo się pogubiłam?
Nie znam reklamy Krywego.
Tacy ludzie mają swój głos i mogą zagłosować na inne kandydatury.
Coś ostatnio tracisz orientację w rozmowach:lol: Najpierw nie wiesz kto to powsimordka, teraz czy ja będę na KIMBie:lol:
Może Panie pogadają sobie na piriv, a my przyjdźmy do konkretów.Dobrze że jutro 15.........
Jesli ktoś lubi wygodę, to oczywiście podczas wyjazdów wybiera określony standard.
Nie ma tu chyba jednak osób na tyle "wygodnych", by nie móc jednej nocy 'poimprezowej" przespać "byle gdzie".Nie piszemy chyba o 2-tygodniowych wczasach.
Czy to naprawdę takie straszne przespać noc w śpiworze zamiast wyprasowanej pościeli?
Czy takie straszne wziąć zimny prysznic, czy choćby pochlapać się pod pachami?
;)