Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Z radością zawiadamiam, że Toruński Regiment ma nowego honorowego członka. Ale nie należy się do niego zwracać per "ty członku",albo też "ty honorowy członku", a "Ojcze Dyktatorze".
Nowym honorowym członkiem Regimentu Toruńskiego jest...
Marcowy !
Ojcze Dyktatorze, prosimy o zdjęcie w nowej koszulce.
Rzecz jest taka.
Kasia vel Gargamel vel Darkangel prawdopodobnie porzuca ojczyzny łono i pragnie się z nami pożegnać. Jeśli spotkamy się w najbliższy wtorek, to na 19.30 moglibyśmy jeszcze iść na koncert 25-lecia Kobranocki, który odbędzie się w fosie zamkowej za zupełną darmochę. Ewentualnie możemy się spotkać 7 września, jak tam chcecie.
Tak czy inaczej CZAS SIĘ SPOTKAĆ!
Dziękuję Piskalu :mrgreen:
Ja jestem ZA spotkaniem tak czy inaczej,
i już nie mogę się doczekać.
A co do wyjazdu to dowiem się w poniedziałek na 100%,ale mam nadzieję,że pojadę:-D
Jestem w Toruniu i spotkam się z miłą chęcią.
Istnieje tylko jeden punkt, który może mi przeszkodzić.
Proponuję spotkanie jutro o 18 w Kotwicy ,ul.Łazienna 2 ( czas wychynąć z tej nory, a i piwo lepsze i nieco tańsze), a o wpół do ósmej koncert Kobranocki z gośćmi, przynajmniej ja się wybieram.
4 załącznik(ów)
Toruń Tomkami mocny, gdzie spluniesz, to Tomek. Wczoraj dołączył następny.
Miło było wreszcie się spotkać. :-P
Bardzo miło, że mimo coraz liczniejszych obowiązków i kurczącego się czasu, udało nam się spotkać. W dodatku w miejscu "historycznym", bo to tu się wszystko zaczęło. Przybył nam kolejny Tomek - Bieszczadnik! Czekamy na jego jesienną relację spod Tarnicy. A "nasz" zespół Calcjumfolii przywiózł II nagrodę z konkursu http://www.gieldapiosenki.org/index....orzno&pageno=1 .Gratulacje!!!!
No i brawo chłopaki:-P
Byle tak dalej!!!!
Czarny SPECIAL mmm mniam mniam ;)