no to nawet dobrze rozkminiłem , cieszy mnie to i pozdrawiam .
Wersja do druku
no to nawet dobrze rozkminiłem , cieszy mnie to i pozdrawiam .
Załącznik 22424 Gdzie jestem?
Na Kamieniu ???
Czy obok rosły opieńki ? A do klasztoru daleko jeszcze ?
Nie ten kierunek nawet....
czyżby to grzbiecik Łopiennika?
Strzał w 10! Brawo!
WUKA nauczyła się wstawiać załączniki i się całkiem rozkręciła:razz: A jak chcesz wstawić buźki, to wejdź w "Opcje zaawansowane", z boku są buźki tylko pamiętaj, że buźka wejdzie tak gdzie jest kursor.:idea:
:-P
Załącznik 22449 A gdzie to?
Bazyl za szybki jesteś ja bym najpierw strzelał w ciemno.
Ani w Czarnej ani w Ciemnej!
Ekhm.. Komańcza?
Nie mogę tym chodnikiem przejść obok odpowiedzi obojętnie, gdyż na pewno trotuar z płytek o takim wyglądzie jak i układzie znajduje się w Czarnej. :evil: Choć biorąc pod uwagę rzucający się w oczy charakterystyczny krawężnik, a raczej jego brakujący fragment oraz typowy dla tego obszaru układ lasu z synantropijnym acz górującym nad okolicą gatunkiem, pozwalającym osobnikom dominującym na obszarze tej promenady, podczas migracji z miejsca na miejsce, swobodnie porozumiewać się na znaczne odległości, sądzę, że jest to faktycznie inna okolica. :idea: Jutro, skoro świt udam się z ekspedycją w rejony wschodnie Bieszczadów zachodnich w celu weryfikacji w terenie i pobrania próbek. 8-) I to cieszy najbardziej! :-P:-P:-P
Cisna?
Bingo!!! Prawa strona drogi do schroniska "Pod Honem"!
I co, to wszystko o tej chacie? A przecież to w niej mieszkał najprawdziwszy z Zakapiorów - pies Zdzicha R.
No i...? Jak też wiesz, to napisz więcej. Przy każdym odgadniętym "detalu" można dodawać metryczkę, ale skupiamy się chyba na r o z p o z n a n i u !??
Załącznik 22501gdzie stoi ten znak?
Ten znak stoi tuż przed dojściem do Łopienki. Fotka zrobiona od strony cerkwi. Dawno, dawno temu zapodałem już tę zagadkę.
Pozdrawiam
bertrand236
no nie przeczytałem wszystkich zagadek, trzeba sie przyznać bez bicia . Mam pytanie przy okazji, czy te dziury na znaku to ślady po pociskach? zawsze jak tamtędy ide to się zastanawiam.
Dzięki, już znalazłem i nadrobiłem braki , przejrzałem więcej zagadek, i tym lepiej bo miałem jeszcze coś zamieścić, ale też już było wcześniej. Trzeba poświęcic troche czasu żeby się zaznajomić ze wszystkimi zagadkami, ale wyjdzie to tylko na dobre, a przy okazji można się pobawic mimo że są już rozwiązane. Pozdrawiam
Być może ta zagadka przysporzy niektórym wiele problemów, a niektórzy mocno się zdziwią, ale na pewno można postawić pod tym zdjęciem komentarz: wind of change :-). pytanie: gdzie to stoi...? na pytanie: czy jest to płyta pilśniowa? odpowiadam: tak... to płyta pilśniowa.
To nie jest płyta pilśniowa.:-|ZPC
To na przyszłe mega-KiMB-y budują,he he :twisted:
może zaczną gorące zupy dawać:) Jak babcie laczkiem, dostane zimny żurek to sobie odgrzeje przy stole na własna rękę
He, He! Najpierw chodniki teraz to.... Jest dobrze.... Barnaba! Żarcie zależy od kucharza, a nie od lokalu. Kiedyś dobrze się jadło w "Biesisku". a potem się spieprzyło. Wybudują, to sobie sprawdź, może przed podaniem do mikrofali Ci żurek wrzucą??
pozdrawiam
Ale coś na kształt wejścia do Matragony jest ! ;)
A co? Myślicie, że już otwarte? To może cała polka z głosowaniem psu na budę?
No dziewczyny nie raz tam kuchciły takie że nie tylko zupe bym tam zagrzał :) Kucharz kucharzem, ale najlepszą zupę można skrytykować za to że zimna. No bo to i największe ciele kuchenne by mogło w garnku podgrzać.. Przyjdzie czas to zobaczę co i jak.... może w nowym lokalu będzie palnik do podgrzewania zupy :)
Będzie tam "INTELIGENTNY HOTEL":
Cytat:
LESZEK SKÓRKA ZAJAZD POD CARYŃSKA REALIZUJE PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY ZE SRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ Z EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU ROZWOJU REGIONALNEGO ORAZ BUDŻETU PAŃSTWA
W RAMACH REGIONALNEGO PROGRAMU OPERACYJNEGO WOJEWÓDZTWA PODKARPACKIEGO
NA LATA 2007 2013 TYTUŁ PROJEKTU: NOWA JAKOSĆ USŁUG DOSTĘPNA W ZAJEZDZIE POD CARYŃSKA, EFEKTEM WDROŻENIA INNOWACYJNEJ TECHNOLOGII - INTELIGENTNY HOTEL.
CAŁKOWITA WARTOSĆ PROJEKTU: 4 623 680,56 ZŁ. KWOTA DOFINANSOWANA Z EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU ROZWOJU REGIONALNEGO: 2 972 254,85 ZŁ
:???:No to już inteligentny proszek wysiada przy takiej konkurencji!
Zagadka: gdzie mu zwisa (się) albo wręcz odwrotnie(?) :):
http://forum.bieszczady.info.pl/show...-zagadka/page2
post 67. i dalsze. Dla ciekawych podpowiedziami były foty wnętrza :) Pozdrawiam Wukę :)