Rzymianie np zakładali psom kolce podczas psich walk.
Wersja do druku
Rzymianie np zakładali psom kolce podczas psich walk.
Gdyby liczyc na dobrą wolę mieszkańcow Augustowa,to Rospuda zostałaby już zrównana przez traktory a premier czy prezydent mogliby wydac rozkaz zasadzenia 3oo ooo drzew "gdzie indziej". Proszę sobie wyobrazić,że wycinamy Bialowieżę, a drzewa sadzimy w innym miejscu. Antylogika do potęgi.Wyjscie w tym i wielu innych przypadkach jest jedno: przywrócić funkcje PKP i urzeczywistnić hasło "tiry na tory",nie tylko u nas. W przeciwnym razie zostaniemy rozjechani. Każda nowa "via baltica" to nowy problem,bo producenci aut i ciężarowek myślą kategoriami "po nas choćby potop".Pozdrawiam.
http://www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll...47/0/FRONTPAGE suuuper :) Fachowcy z sejmu ruszają do akcji...
Tia... A jak mój chomik zginie rozdeptany przez krowę rolnika, to kto mi zapłaci za zwierzę gospodarskie?:O
Bida, oj bida. Głupota i 'postęp' szaleją w kraju co raz bardziej:(
Derty
No cóż,okazuje się że w PO też bywają głupole...Jaką niby rolę pełni w gospodarstwie pies? Hoduje się go na mięso czy się go doi? Tak tylko pytam,bez odbioru.
Tia biedne psy. Będzie można na nich zarobić. Zamiast szczeniaki do rzeczki to podchować i do lasu na żer wilkom. Zamiast starego psa kołem po głowie to do lasu itd. itd.
hej:)
I już jest kolejna nisza w 'gospodarce' narodowej:D Brawo, brawo!! Zakładam fabrykę psów do pożerania przez wilki:D O dzięki wam wilki cudowne! Nie zaznam teraz głodu, nie zaznacie i wy:D A podatnicy...cóż... trzeba wiedzieć kogo wybierać na posłów:P
D.
dla hodowców psów jako karmy dla wilków bedą pewnie doplaty z Unii Europejskiej,nic - tylko hodować.
sąsiadka ma jamnika co się wabi tak jak ja. Plugawa sąsiadka stanowi integralną część lokalnych wspólnot mocherowych. Jak bym tak zabrał wentyla w Bieszczady.....
NIby bez odbioru, a zdziwiłbyś się. Opowiastki o pożeranych w Azji psach znalazły swoje realne odbicie w ojczyźnie naszej. Niedawno słyszałem o jakimś lokalnym kucharzu, co pitrasił smalec z kejtrów. Pomysłowy przedsiębiorca zamiast nagrodę dostać za rozwiązanie problemu obstanych ulic, głodu, i rozwój sztuki kulinarnej- ma dostać wyrok za znęcanie się nad zwierzętami.