Za oknem ni to wiosna, ni to zima, w dodatku za górkami tęskno.. W ramach terapii postanowiłem odkurzyć nieco wakacyjnych zdjęć z Bieszczadów, ciąg dalszy wkrótce nastąpi :)
Wersja do druku
Za oknem ni to wiosna, ni to zima, w dodatku za górkami tęskno.. W ramach terapii postanowiłem odkurzyć nieco wakacyjnych zdjęć z Bieszczadów, ciąg dalszy wkrótce nastąpi :)
CDN? Koniecznie!
Wędrowcze, bardzo bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcia w miesięczniku "Bieszczady", bardzo!!!!! Pozdrawiam.
taak -fotki super ! mgła potraktowana zaiste malarsko !!
dziękuję! :)
WUKO - może coś wyślę, ale obawiam się, że nie będzie to nic "odkrywczego". W zasadzie wszystkie moje lepsze zdjęcia można zobaczyć w internecie :)
aa i przepraszam, dawno mnie nie było i chyba wątki pomyliłem (flora i fauna, a ja widoczki tu wpakowałem). Jak ogarnę co się dzieje to postaram się to naprawić ;)
Ale kiedy nie o odkrycia chodzi, tylko o widzenie ciągle tego samego jakby było czymś zupełnie nowym. To jest SZTUKA !
Michale jesteś Mistrzem Świata:) (światła):) , dzięki raz jeszcze za wspólny wakacyjny wypad na zwierza:)
Pozdrawiam.
P.S. Pojawiaj się częściej i wrzucaj więcej:)
Cześć Kamilu! :)
Nie przesadzaj ;) zaliczyłbym się najwyżej do grupy zaawansowanych amatorów, duuużo mi jeszcze do doskonałości brakuje.
Odnośnie wypadu na zwierza - to ja bardzo dziękuję!
Teraz jest małe urwanie głowy z pracą inżynierską i nie mam za bardzo czasu, żeby przygotować jakieś zdjęcia. Nie mniej jednak będę pamiętał i wkrótce na pewno coś się pojawi :)
pozdrawiam!
Wiosna w sercu, ale w przyrodzie to powinna być...
Załącznik 22246Załącznik 22247Załącznik 22248
Dajesz nadzieję że można zimę zdybać jeszcze tej zimy.
Te zdjęcia wnoszą otuchę.