Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
13 listopada, w sobotę,o godzinie 20 (chyba, zawsze tak było) w klubie Yarpen, ul. Łyskowskiego 29/35 w Toruniu jest koncert zespołu Własny Port. Może by tak przy tej okazji spotkać się po bieszczadzku,zwłaszcza, że teraz rzadko jesteśmy w Toruniu i trudno coś zorganizować w tygodniu. Zabawa gwarantowana!
Wjazd 5zł, rezerwacja stolika 2 zł, a pewnie będziemy rezerwować. Poza tym piwo, drinki, pizza- co kto lubi.
Zachęcam, zwłaszcza kandydatów do naszego Bieszczadzkiego Regimentu Toruńskiego, a wiem, że na forum pojawiły się nowe osoby z Torunia i okolic.
o 20 piszesz. No to jeśli praca pozwoli zgłaszam swój udział.Przyda mi się trochę Biesczadem pooddychac:-)
Ja nie mogę, nawał obowiązków. Klimaty też nie moje (szantowo-wodne) ale życzę udanego wieczoru!
Jakaś relacyjka? A "naszej" Ani można składać gratulacje z powodu pomyślnego ukończenia!
Cóż, koncert jak zwykle bardzo udany, z osób zrzeszonych w naszym Regimencie Toruńskim był Czossi, Fioletowa Woda i Julia i ja oraz kilku osób niezrzeszonych.
Za to wczoraj przez Toruń przemknął Bertrand 236, wypiliśmy wspólnie piwo, tzn. ja piwo a zmotoryzowany Bertrand wodę i pogadaliśmy o tym i owych, ale bardziej o tym. A najwięcej o przyszłorocznym KIMBIe. Tak więc "cóś się dzieje w temacie Marioli".
Ps.Aniu- gratulacje!!!
I znowu kolejny koncert mojego ulubionego zespołu mnie ominął...echhhh pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia niedługo:))))) aaaaaaaaaaa i gratulacje dla Ani,jestem z niej dumna:)
Jakby ktoś pojechał na koncert do Bydgoszczy SDMu zamiast do Torunia. W Bydgoszczy są dzień później,w poniedziałek, to błagam i stawiam flaszkę za to, nagrajcie to co się będzie działo z Piotrem Warszawskim.
Od momentu jak on zacznie śpiewać.
To będzie bardzo bardzo śmieszne, tyle mogę zdradzić;-)
BARDZO BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ! NO TO TERAZ JUŻ W ZASADZIE NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE, ŻEBY MÓC W PEŁNI UCZESTNICZYĆ W NASZYCH SPOTKANIACH HHEHE. TO KIEDY SIĘ WIDZIMY?:lol:
No i nie udało się! :-(Niestety mam trochę skomplikowaną sytuację domową i nie mogę przyjeżdżać do Torunia tak często, jakbym chciał. A dziś, czyli wtorek, przypada dzień, w którym mieliśmy nasze spotkania. Myślałem,że dziś zrobimy spotkanie opłatkowe!
Jak u mnie wszystko poukłada się, ruszymy z naszymi spotkaniami jak za nie tak dawnych czasów. I tego sobie na nadchodzące święta życzę!
A całemu Regimentowi Toruńskiemu, oprócz częstych spotkać, życzę wszystkiego dobrego na nadchodzące święta, bożego błogosławieństwa i częstych klimatów bieszczadzkich w najróżniejszych sytuacjach!