no to do admina petycje piszemy o zmiane rangi dla wajsika. ktos wie, ile ma byc podpisow zeby projekt przeszedl ?Cytat:
Zamieszczone przez wajsik
Wersja do druku
no to do admina petycje piszemy o zmiane rangi dla wajsika. ktos wie, ile ma byc podpisow zeby projekt przeszedl ?Cytat:
Zamieszczone przez wajsik
Ja sie podpisuje oboma rencami :D Niech ma archeologa :)
Jeśli natomiast chodzi o moją skromną osobę, to przekroczyłem już 600 postów i chyba należy mi się przywrócenie mojego poprzedniego stanowiska "starszy bieszczadnik wyjadacz", z którego to (do dziś nie wiem, dlaczego) zostałem zdegradowany.
Jak dobijesz do 1000 to zrobię coś specjalnego :) tylko dla Ciebie - takie Virtuti Militari :)Cytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
Co do rang ogólnie to chyba nigdy w 100% wszyscy nie będą zadowoleni - kompromis jest konieczny.!
Lodziarz z Otrytu? ;-))Cytat:
Zamieszczone przez admin
Piotrze, pudło. Insynuacja chybiona.
Ale skąd u Ciebie takie skojarzenie ? Czyżbyś ... ?
Darku - Adminie, ja z kolei proponuję dla Piotra - rangę: bieszczadnik inaczej.
Może być - mnie tam wszystko jedno. Nawet ciekawie brzmi... ;)Cytat:
A własnie, bo mi umskło...Cytat:
Żadna tam insynuacja, ostatnio sporo o lodach gadacie, mialem więc na myśli taka raczej "zieloną budke" na Otrycie, ale widac głodnemu chleb na myśli... Na rozładowanie napięcia niezmiennie polecam: http://w1.827.telia.com/~u82705365/laski/laskilaski.htm Wskazane 18 lat ;-)
Piotrze, proponujesz mi grzeszną stronę internetowa.
Zapomniałeś, iż niedawno pisałem, że jestem "świątobliwym" obywatelem i parafianinem.
A propos - Darek ma na forum jakiegoś wirusa. Powodującego, że pisany przeze mnie wyraz "świątobliwy" zamieniał się automatycznie w wyraz "świętojebliwy". Teraz do tego nie doszło, gdyż do właściwego wyrazu użyłem frazy (" ").
Dopiero teraz wszedłem na wskazaną przez Ciebie stronę.
http://w1.827.telia.com/~u82705365/laski/laskilaski.htm
Niesamowite !
Co za perwersja !
Numer przedni. Dalej nie komentuję. Niech inni też poniosą konsekwencje własnej, grzesznej chuci.