Witam,Cytat:
Zamieszczone przez Lupino
Proponuję poprawkę - Jaworzec ew. Kalnicę :D
Pzdr
Derty
Wersja do druku
Witam,Cytat:
Pzdr
Derty
Witam,Cytat:
Pzdr
Derty
a mi jednak bardziej by pasowal ten pierwszy termin... mniej wolnego trzeba brac.... Ale i tak na razie nic wiecej nie moge powiedziec
Pozdrawiam wszystkich kotrzy pojada :)
a może Koliba na Przysłupie caryńskim?
Po ostatnim pobycie w tym schronisku mam bardzo miłe wspomnienia.
Dojazd dla "usamochodowionych" przedni,na pierogi do "Piekiełka" mozna przejść się spacerkiem,a poza tym to dobry ounkt wyjściowy na Carycę.
Miejsc noclegowych sporo,prysznic jest,ciepła woda też,gospodarze mili-czego więcej trzeba? :)
Kto za?
Pozdrawiam .
Sprzysiężony.
PS: Zapomniałem dodać,że kominek na Kolibie też jest i grzeje w chłodne wieczory,aż miło ;)
Jak dla mnie oba terminy są dobre, ale wolalabym chyba pierwszy - bo szybciej :)
pozdrawiam goraco
Jagna
wszyscy chca na 21-23.05 wiec i nic mi innego nie pozostaje - glos poprzedni wycofuje - niech bedzie 21-23.05. i tak juz zostani. Jakoś się doczekam.
Darek data terminu glosowania nad data kimbu minela czekamy na glosowanie nad miejscem :)
A kto Ci powiedział, że będzie głosowanie w sprawie wyboru miejsca ? Nie za dużo tej demokracji ?Cytat:
Zamieszczone przez irek
Przypuszczam, że Admin przyszykował dla nas jakąś niespodziankę. Np. zorganizuje III KIMB w PKiN w Sali Kongresowej w W-wie.
A kto Ci powiedział, że będzie głosowanie w sprawie wyboru miejsca ? Nie za dużo tej demokracji ?
Przypuszczam, że Admin przyszykował dla nas jakąś niespodziankę. Np. zorganizuje III KIMB w PKiN w Sali Kongresowej w W-wie
:shock:
No bez przesady z tym PKiN (nie żebym sie wysokości bał :lol: ); to już lepiej w Zakopanem. W maju tłok niezgorszy niż w W-wie, ale przynajmniej z górami ma coś to związek :mrgreen:
Przypominam wszystkim wybierajacym sie na KIMB ze w dobrym tonie i obowiazkiem kimbowiczow jest zrobienie min trzech kolek na rondzie w lesku. Osoby ktore nie chca kontynuowac tradycji proszeni sa o dojazd w Bieszczady przez Ustrzyki Dolne ;)