Odp: Nowa kamerka w Bieszczadach
Cytat:
Zamieszczone przez
anka-szklanka
wkurzające to co piszecie milosnicy Bieszczad od siedmiu boleści
Strasznie żal, że nie rozumiesz odczuć ludzi, którzy kochają Bieszczady...
Kochają je na prawdę, nie egzaltowanie - tak jak Ty - wnioskując po lekturze Twoich postów.
Daj se siana...
Jeżeli dłużej pozwiedzasz Biesy, może zmienisz zdanie i bez tej egzaltacji Twojej, zrozumiesz czym jest tak kamerka dla mnie i dla innych Forumowiczów...
kochana Dorotko, ja i egzaltacja! w Bieszczadach pierwszy raz byłam jak Ciebie jeszcze na świecie nie było, nawet Twojego forum ii na szczęscie ani 1 jeszcze kamerki
Cytat:
Zamieszczone przez
anka-szklanka
! w Bieszczadach pierwszy raz byłam jak Ciebie jeszcze na świecie nie było, nawet Twojego forum ii na szczęscie ani 1 jeszcze kamerki
a skad tak dobrze wiesz ile lat ma dorota? :shock::shock::shock::shock:
bo ja to np. nie wiem...
Ależ licytacja. Tego jeszcze nie było aby kryterium wiek decydował czyja racja jest jedynie słuszna.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pyra.57
Tego jeszcze nie było aby kryterium wiek decydował czyja racja jest jedynie słuszna.
Heh, niezbadane są zakamarki ludzkiej natury i pewnie jeszcze nie takim cudom będziemy zacnymi świadkami :wink:
A wracając do kamerki to jest dość wątpliwe by nasze tu dysputy spowodowały jej zniknięcie...mnie ona pasuje bo podglądam sobie z oddali warunki przyrodniczo-pogodowe i jest git.
Jak pojawią się inne to podobnież z nich skorzystam, a gdy znajdę sie po drugiej stronie obiektywu to z większą starannością krzaczki będę wybierał ...by skorzystać poza kadrem :mrgreen:
Pomyślności zwolennikom i przeciwnikom kogo- i czegokolwiek.
Najłatwiej dowalać innym, kiedy się jest anonimem.
No niech sobie ta kamerka będzie jej czcicielom na zdrowie :razz: mi ona ani do egzaltowanego ani nieegzaltowanego kochania Bieszczadów potrzebna nie jest...:wink: a poza tym pociesza mnie trochę fakt, z kamerkami też różnie bywa...:mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=puH8c...eature=related
Cytat:
Zamieszczone przez
anka-szklanka
w Bieszczadach pierwszy raz byłam jak Ciebie jeszcze na świecie nie było
Anka, to ile Ty masz lat?
A ja jednej rzeczy nie rozumiem.W czym przeszkadza jej obecność?
Zakłóca w jakiś sposób wizerunek Bieszczad?
Zmusza do patrzenia?
Nie.
Wolna wola.
Jeden patrzy, inny nie.
Ot, tyle.
I żeby od razu się wzajemnie obrażać.
Kompletnie tego nie rozumiem.
Nie moja bajka.
pozdrawiam wszystkich :)
cześc andrzej, no stara baba ze mnie, juz nawet nie pamietam ile mam lat, do setki to mi nie zostalo za wiele. może 40 albo 50, dzieci twierdzą że przesadzam i nawet mi pół wieku jeszcze nie stuknęło, mąż z kolei twierdzi że mi nic nie musi już stukac bo jestem od zawsze stuknięta, no i tak ztą kamerką...do d