manio - od kiedy do kiedy zarezerwowane ????
Wersja do druku
manio - od kiedy do kiedy zarezerwowane ????
Rezerwację mamy na wieczór sylwestrowy bo tylko wtedy może nie być miejsca.Nieprzeszkada to jednak integrować się w inne dni bo na pewno zostaniemy dłużej :)
albo i wcześniej przyjedziemy :D
W dniu dzisiejszym obdzwoniłem wszystkie chyba miejsca w UG w poszukiwaniu noclegów, jedyne co znalazłem (poza pięciodniową imprezą w Górskim za 750 zł) był pokój 4-osobowy w Hoteliku Białym. Jako, że wybieram się sam, to na chwilę obecną posiadm jeszcze 3 wolne miejsca, więc zachęcam forumowiczów, którzy będą mieli problem ze znalezieniem kwatery do dołączenia do mnie. Szefowa hotelu na ten okres wprowadziła okazjonalne zasady, a także cennik. Koszt pobytu jednej osoby przez 4 dni to 140 zł. Pokój jest zarezerwowany na piątek (czyli Sylwester), sobotę, niedzielę i poniedziałek... . Pozdrawiam
Hero
Jaro rzucił propozycję Seredniego więc muszę zakomunikować że mamy już zajete.
Ale powiedzcie gdzie będziecie może do was zajrzę?
Pozdrawiam
wybor padl na ustrzyki grn., szczegoly w postach powyzej ;)Cytat:
Zamieszczone przez Karolina
Jednego czego napewno się nie zapomina to sylwestra spędznego w Wetlinie u bacusia Stacha Łapy... W tym roku też organizuje spęd Sylwestrowy:) Niestety są tam warunki dosć survivalowe i potemu własnie tak dużo narodu taM ZAWSZE ZJEŻDZA ...... Polecam.... zawsze jest tam pieknie.... klimatycznie.....malowniczo.......
To w końcu gdzie stanęło?? Dobrze byłoby wiedzieć pewnie :-))
Stanęło na Ustrzykach Górnych. Patrz na poprzednie posty :)
Hahahahahaha... Też będziemy w Górnych (razem ponad tydzień)... Nocleg już dawno zaklepany... Cieszę się jak dzik... :DCytat:
Zamieszczone przez Tarnina