Cytat:
Zamieszczone przez Jagna
8) 8) 8) ja byłam , a gdzie Cię poniosło słońce :mrgreen: :P :?: miałas się pojawić :P :P :P :P :P :P
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Jagna
8) 8) 8) ja byłam , a gdzie Cię poniosło słońce :mrgreen: :P :?: miałas się pojawić :P :P :P :P :P :P
Co jest :? , płytki z KIMBU doszły tylko do 3 ludziów :?:
Pozdrawiam.
Do mnie tez doszła, tylko połamana :cry: ............
nasza kochana poczta.... ehhhhCytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Tomku do mnie też doszła bez problemu - teraz jest w obiegu :D
Duch_
Duszku do mnie też doszła cała............tylko jak ja otworzyć?Cytat:
Zamieszczone przez rob_m6
Moze ja jestem trochę zacofana, ale żeby aż tak :(
Olka _Olka, nie przejmuj się, dzisiaj wysyłam Ci w formacie DVD. Jeśli ona też nie ruszy no to faktycznie może Cię twój sprzęt audiowizualny nie lubi :lol: .
KB, tobie też wysyłam ale zastanawiam się czy nie dociąć blachy stalowej która zabezpieczyła by przesyłkę przed twoim listonoszem. :evil:
Pozdrawiam.
Jeszcze jedno, uprzedzam że płytki w formacie SVCD są ciężko kopiowalne. :oops:
Nie wiem czy blacha będzie wystarczajaca ... :twisted: 8) ........... A teraz słóńce powiedź jak to otworzyć.... :shock: :mrgreen: ..........
kobiita
Najlepiej wyjąć z koperty (koniecznie) i wsadzić do DVD, ewentualnie do komputera z zainstalowanym oprogramowaniem do odtwarzania DVD, np PowerDVD. Pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Ło i tyle..... :D :P a ja myslałam, że to bardzo skomplikowane będzie.... takie napewno nie dla pojęcia dla kobiet :P :mrgreen: :wink: ..... czekam z niecierpliwością.... A jak ja moge przesłać zdjęcia dla Ciebie... jakiś namiar.... kontakt..... jesli nadal chcesz .... :lol: :mrgreen: ....