Trzeba było wykorzystać gwizdek :D Gwizdanie pomaga :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Astra:)
Wersja do druku
Trzeba było wykorzystać gwizdek :D Gwizdanie pomaga :lol:Cytat:
No ładnie....przychodzę sobie do domciu po pięknie spędzonym dniu...a tu takie rzeczy :shock: Oj komuś się tu lanie szykuje :twisted: :wink: :twisted: ...kurcze Astra, żeby tak publicznie rozgłaszać :lol: :lol: ...oj no będzie manto jak się patrzy :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Ale przeciez to nic złego, ani wstydliwego. Nie przejmuj się Anyczka - to ponoć normalny objaw po spożyciu alkoholu ;-) :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Anyczka..? I alkochol... Nieeeee... To sie nie godzi... :P Toz to dobra dziewczyna z Sanoka jest :D Ona rozchrapana i usmiechnieta zawsze jest.. :D
Też byłem zdziwiony, ale zdjęcia mówią same za siebie :-)Cytat:
Zamieszczone przez Bison
W rękach znawców Photoshopa i Corela zdjecia mogą mówić co tylko sie zechce :lol:
hiehiehie... :D Herbatkę z prundem robiła :) pyszną! :) A co do PÓŁCHRAPKA... No cóż... rozglądam się za siakimiś fjowymi nausznikami :) (że niby na zimę) :) Rozpatrzę ew możliwość kupienia dżinksa na mp3 :) coby sobie spokojnej, relaksacyjnej muzyczki przed snem słuchać, kiedy z PÓŁCHRAPKIEM (z czystą przyjemnością) kolejny raz na wyprawe ruszę :) :twisted: :lol: :D :mrgreen:
No taaaak... Ale gwizdek oddałam komuś, kto go znajdzie na geocasche'u... :roll: :o Bylby gwizdek na KRASNALE PÓŁCHRAPKI a nie na niedźwiedzie :lol: :lol: :lol: Tam pikuś niedźwiedzie przy KRASNALKACH PÓŁCHRAPKACH :D :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Polej
Ja nic nie wiem :roll: :lol: :mrgreen: To Ala wstawiala zdjątka na których wszystko jest (nie wiem czemu jakis skręt zamiast gwizdka właśnie :o :roll: :evil: :shock: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
To za Krasnala Półchrapka, za Kubusia Puchatka, za Żwirka i Muchomorka...no!!!! :twisted: :mrgreen: :lol: 8) :D :lol:Cytat: