Odp: Renowacja cmentarzy (wspólna akcja)
Ten pan/pani chyba nie chce brać udziału w akcji :mrgreen:
Zresztą po co nam analfabeci :) Ani to instrukcji wykaszarki nie przeczyta,ani tym bardziej inskrypcji nagrobnych:-?
A tak poważnie:czym tu się przejmować..jak świat światem,jak Bliski Wschód Bliskim Wschodem a czlowiek- świnią mamy do czynienia z podobnymi wybuchami nienawiści,niezrozumieniem i głupotą.
Nabierajcie sił,Renowatorzy!:grin:
Jeszcze raz malo: jesteś WIELkI
Reszta bez komentarza. Po twoim ostatnim poscie zrobę wszystko żeby na ten jeden dzień przyjechać i pracować z WAMI. Jestem zwolennikiem dbania o groby niemieckie w Poznaniu, o groby radzieckie w Poznaniu i o wszystkie inne groby na całym świecie.
Pozdrawiam
Informacje zgłoszeniowe rozesłane, kto nie dostał....?
Inofrmacje (garść szczegółów + krótka ankieta) zgłoszeniowe już porozsyłałem do tych, co już uprzednio wyrazili zainteresowanie.
Kto jeszcze nie dostał -a jest chętny do wzięcia udziału- niech da znać, a niezwłocznie prześlę. Mam wielką prośbę o nieodwlekanie zgłaszania, powninienem mieć ustalenia porobione do 13 lipca, później będzie mi ciut trudniej.
(mejla już podawałm kilka razy, a inne kontakty: GG są po nacisnięciu mojego loginu i publicznego profilu).
Dzięki Ci Bertrandzie za dobre słowo.
Wow, rozchodzą się już pierwsze cegiełki. No no... tylko chwalić :smile:
Ale przydałoby się jeszcze nieco zgłoszeń uczestników do akcji.
Liczę na Was forumowicze :wink:
Takich ludzi to tylko ignorowac...masz racje w/w wypowiedzi tylko umacniaja ,31 Lipiec widzimy sie na miejscu :) co do pilarki posiadam takowa tylko bylby problem z transportem ;/ zawodowym pilazem nie jestem ale jakies jablonki bez problemu na podworku scinam :) co do prac budowlanych to, na niejednej budowie pracowalem wiec jakies doswiadczenie mam
Czy jedzie ktoś z Trójmiasta lub okolic w przeciągu najbliższych dwóch tygodni? (w przeciągu od 15 do 31 lipca).
Mam prośbę o podrzucenie w Bieszczady wykaszarki na akcję na kirkucie w Baligrodzie.
Tylko że odpowiedź muszę dostać do jutra popołudnia, bo już jutro po południu muszę startować (choć sama akcja jest od 1 sierpnia).
No miałem wątpliwpości... ale jak zobatrzyłem te drzewka do wycięcia..... mmmm
Mogą być i drzewka..Ale niech jednak coś Was tam ciągnie!! Ja sama nie dam rady..chlip,chlip..myślę,że fajnie byloby zrobić niespodziewajkę Malo,który tak się już napracował w związku z akcją i przyjechać jakąs większą ekipą...Prawda,że to całkiem sympatyczna opcja? :) No dobra,wezmę gitarrę :) hmmm...jak jeszcze mogłabym zachęcić... A w ogóle czy ktoś się wybiera w poniedziałek (tj 31.VII)?
Witam!
Mogę zabrać 1 osobę + bagaż z Krakowa w niedzielę 30.07.2006 ok 15.00. Będę przejeżdżał przez Baligród. Proszę o kontakt na Prywatną Wiadomość.
pozdrawiam
J.Lupino