1 załącznik(ów)
Odp: Bieszczadzka ciuchcia do Łupkowa. Co o tym myślicie ?
To rozjazd w Smolniku-na lewo Łupków,na wprost Rzepedź.Robota przy remoncie torowiska wre.Bądźmy dobrej myśli.
2 załącznik(ów)
A stacja a zwłaszcza bar pod sosną cierpliwie czeka ;)
Byłoby super. A czy ten "lokal" obecnie czynny?
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Robota przy remoncie torowiska wre.Bądźmy dobrej myśli.
Browar! Chyba z tą robotą przesadziłeś, no chyba że była przerwa obiadowa, albo jakaś inna na szluga czy coś.
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
Browar! Chyba z tą robotą przesadziłeś, no chyba że była przerwa obiadowa, albo jakaś inna na szluga czy coś.
Eee tam,kilku wujów się ostro uganiało przy torowisku,tylko są w dali,nie widać.
Serio.
Hej:)
Żeby jeszcze skład ciągnęła taka kopcąco-śmierdząca ciufa.... Bdb pomysł. Jakiś czas temu baardzo mi brakło tej podwody. I musiałem leźć z worasem po nieczynnym torowisku wśród chaszczu i po zapadających się, wypróchniałych podkładach. Ileż piękniej będzie smakować krajobraz ze stopni wagonika. A swoją drogą - może wprowadzić miejscówki na stopnie;) Kiedyś widziałem, jak się turysty w Balnicy spierali, kto ma siedzieć na pomoście.
Browarze, a co Ty robiłeś w Treptow an der Rega?:D To zupełnie nie góry...nawet nie morze:O
Pozdrawiam,
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Browarze, a co Ty robiłeś w Treptow an der Rega?:D To zupełnie nie góry...nawet nie morze:O
Pozdrawiam,
Derty
Do Treptow an der Rega dojeżdżałem fernzugiem,tam się przesiadałem na schmalspurbahn,jechałem godzinkę nach Rewahl, und Hoff i fertig :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Do Treptow an der Rega dojeżdżałem fernzugiem,tam się przesiadałem na schmalspurbahn,jechałem godzinkę nach Rewahl, und Hoff i fertig :twisted:
ogólnie miał szpas