Generalnie podpisuje się pod tym co napisał joorg i trudno znaleźć jakąś rozsądną argumentacje za kolejnym głosowaniem (choć pamietając rozkład głosów przed zmianą ankiety, przyznaję że wynik jest conajmniej zaskakujący). Głosowanie 2 pozycji również nie daje gwarancji że różnica będzie większa gdyż może być wyrównane, natomiast wiekszość bezwględna nie zachodzi, gdyż ta ma miejsce gdy znana (i stała) jest liczba głosujących.Cytat:
Zamieszczone przez Xiro
Skoro potwierdziło się że buda jest w tym terminie wolna to chyba KIMB będzie tam - ale to nie ja jestem od ustalania miejsca (i zapomniałem cholera wziąc udział w głosowaniu).
Dodam tylko, że w razie czego oprócz wspomnianego wczesniej schroniska nad Smolnikiem (jak za mocno i długo nie leje to można wyjechać samochodem) są jeszcze noclegi 300m powyżej cerkwi - w byłej szkole. "Piątka" z łazienką i 3 "czwórki" (duże, bo to jest była szkoła podstawowa w Smolniku, więc słuzyło to kiedyś za klasy) z umywalkami, kuchnia wspólna na korytarzu (lodówka) i coś a'la jadalnia, łazienki i prysznice czyste, po 1 kabinie na pokój (o ile dobrze pamietam) - siedziałem tam troche 2 lata temu. Cena przystępna: 15zł/os. W Smolniku jest też sklep spożywczy.