Może wystarczy zmienić w osobistym ustawieniu: Edycja opcji -> Ustawienia daty i czasuCytat:
Zamieszczone przez Browar
Wersja do druku
Może wystarczy zmienić w osobistym ustawieniu: Edycja opcji -> Ustawienia daty i czasuCytat:
Zamieszczone przez Browar
No dobra tylko na co zmienić??Przecież napisałem GMT+2h czyli tak jak powinno być(jestem w Krakowie-czas letni,normalnie GMT+1h).Zresztą post KKKrzycha z zapisanym czasem 21.11 czytałem o godzinie 19 coś tam...
Czas jest ustawiony na czas uniwersalny UTC (GMT). Teraz w profilach trzeba już tylko ustawić GMT+2 (dla czasu letniego) i będzie ok.
Oj dziwnie się coś porobiło. Mam 65535 prywatnych wiadomości :shock: :shock: :shock:
Czy to możliwe ? Jakbym nie liczył, nie wychodzi mi tyle.
Ponadto poprawilibyście tego linka z www.bieszczady.pl, bo w dalszym ciągu wchodzi stamtąd bez zalogowania. Nawet jak poprawie adres na http://forum.bieszczady.info.pl/ tez jestem niezalogowany, wiec ewidentnie jest tam jakaś lipa.
To jednak wina cookies forum. Póki co, wchodź np. bezpośrednio z "ulubionych".Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Doczu! Nie ma co, lubią Cie tu!Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
A może to tajemnicza:?: wielbicielka, której Doczu nie odpowiada na posty.Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
A ona biedna zdesperowana wyklepała juz do niego 65535 wiadomości.
Jakby nie było: czy ilość, czy jakość - ale zgadzam że Doczu ma dowody sympati.:-) :-) :-)
Wy się kurka śmiejcie - chyba bede musiał opróżnić skrzynkę, bo może wtedy wiadomości się wyzerują.
De facto w skrzynce mam 87 wiadomości, natomiast ilość jaką wypisąłem wczesniej widzę w belce u góry, gdzie widać jako kto jestem zalogowany.
Może ktoś z adminów ma jakąś radę, aby nie było konieczności kasowania zawartości PW ?
Wstrzymaj się chwilę z tym kasowaniem, jak admin nie znajdzie lekarstwa to ja wykasuję swoje dwie - też mam w tej chwili informację, że czeka na mnie 65534 nieprzeczytanych wiadomości. Więc jak będzie trzeba to poświęcę moje dwie, bo szkoda byłoby wykasować 80 i stwierdzić, że nie pomogło ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Doczu
Pozdrawiam
Bartek
Racja, nie ma pośpiechu zwłaszcza że... to tylko licznik :-| Taki bajer nieco ułatwiający życie. Ale tylko bajer 8)Cytat:
Zamieszczone przez bmiller
No dobra.... zdradzę że ja też mam na liczniku :arrow: 65535 wiadomości. Chyba każdemu wyskakuje taka sumka.