Odp: Bieszczady w TVN Meteo
Cytat:
Zamieszczone przez
KKKrzychoo
8-) i tu się niezgodzę Piotrze
2. tuż po sezonie???? Toz sezon na Bieszczady własnie się zaczyna :grin: I chyba się zgodzisz ze mną że teraz są najpiekniejsze :mrgreen:
Pani Cz. z drugiego odcinka z dniem 31 sierpnia kończy sezon na grillowanie. Przynajmniej tak było w roku ubiegłym. Na moje pytanie o dania z grilla w dniu 1 września usłyszałem, że jest juz po sezonie.
Poza tym kuchnia Pani Cz. jest REWELACYJNA, a Pan Leszek serwuje naprawdę super muzykę.
Tak czy inaczej ten program to musztarda po obiedzie.
Pozdrawiam
Bieszczady, Nasze, Wasze, klijenci Ludzie o czym wy mówicie? BIESZCZADY SĄ TYLKO JEDNE! My je kochamy inni tylko zerkną okiem i powiedza że Tatry albo co poniektórzy powiedzą że Alpy to są dopiero góry. A Bieszczady są i urzekają. Sam zawsze namawiam tych co tam niebyli: Jedźcie TAM to jest najpiękniejszy skrawek nieba na Ziemi! Nikomu nie nalezy odmawiać tego. Dzisiaj kiedy schodziłem z Chatki Puchatka (wpadłem przed wyjazdem łyknąć pożegnalny łyk połonin) na górę szło ok. 250 osób (!!!) śmiałem się ze trzeba było zakupić miejscówki. wtedy jedna starsza Pani powiedziała "Ja mam na trawach Połoniny. Dla wszytskich starczy tam miejsca." I MIAŁA RACJĘ!
Oglądałem trzeci odcinek. Był lepszy niż dwa poprzednie ale nadal lipa. Wywiad w Herbaciarni w Lesku, ale herbaciarni już nie ma. ITD
Pozdrawiam
może mi ktoś powiedzieć kiedy idzie ta audycja ??
Jasne!
Odp: Bieszczady w tv
--------------------------------------------------------------------------------
"Od poniedziałku, 11 wrzesnia, stacja TVN Meteo rozpocznie emisję programu "Podróże z Meteo" promującego walory Bieszczadów.
Premiera każdego z czterech odcinków będzie emitowana w poniedziałek o godz. 9.45, a bloki powtarzane co trzy godziny przez kolejne pięć dni.
właśnie oglądałem = beznadzieja. ta kobita to porażka. powinna raczej występować w jakiś programie o klubach a nie o Biesach.
Oglądałem czwarty odcinek. Moim zdaniem najlepszy z tego cyklu. moja ocena w skali 1-6 to 2.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Oglądałem czwarty odcinek. Moim zdaniem najlepszy z tego cyklu.
W rzeczy samej! Rozkręcają się, chyba czytali nasze opinie ;-)
Nadal jednak denerwuje zachowanie niewiasty prowadzącej program, jej rozmowa z Szocińskim, czy Bogusiem "Sikorką" to błazenada. "Mistrzostwem" było pytanie skierowane do Bogusia "Sikorki" : "...a grywasz w Bieszczadzie w koszykówkę?" :lol:
Też oglądałem i fakt najlepszy jak na razie, ale chyba tylko dlatego że kręcony bardziej w górach niż knajpach. Może pod koniec odkryją Tarnicę? A jeżeli czytają nasze forum to niech może się odezwą.
Cytat:
Zamieszczone przez
Polej
W rzeczy samej! Rozkręcają się, chyba czytali nasze opinie ;-)
Nadal jednak denerwuje zachowanie niewiasty prowadzącej program, jej rozmowa z Szocińskim, czy Bogusiem "Sikorką" to błazenada. "Mistrzostwem" było pytanie skierowane do Bogusia "Sikorki" : "...a grywasz w Bieszczadzie w koszykówkę?" :lol:
He,he Bogusiem Sikoreczką