Odp: O KIMBIE czas zacząć
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Ja na przykład jestem za ZAGRODą, uważam KIMB 2006 za najbardziej udany.
Oczywiście, że był udany. Mam nadzieję, ze tym roku będzie jeszcze lepiej.
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Popieram. I wszyscy krewni i znajomi SB, Ałganowa i Długiego będą wreszcie mogli spotkać się na tajnej Polanie Kruka w celu ustalenia koniecznych ustaleń przy szklaneczce spirytusu, Hej
Długi
Długi przecież z tego co wiem, to na szklaneczkę będziesz co najwyżej patrzył.:wink: I piwko przywieziesz...
Piwko przywiozę. Spirytus czasem piję, winko też. Tyle że w ilościach raczej symbolicznych. Ale tajne spotkanie na Polanie Kruka tez jest symboliczne. Derty 2 lata temu został wtajemniczony spirtem, ale na Polanie Kruka nie był.
Reszta tajnej organizacji jest tak tajna, że Ałganow się nie domyśla.
Długi
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Proponowałbym zgłaszanie kandydatur najpóźniej do końca stycznia.
Wracając do tematu, jakie są inne propozycje? Kiedy robimy głosowanie?
Nie będziemy chyba debatować na ten temat do kwietnia.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Wracając do tematu, jakie są inne propozycje? Kiedy robimy głosowanie?
Nie będziemy chyba debatować na ten temat do kwietnia.
Proponuję przyjąć przez aklamację Sękowiec. Będziemy mieć z głowy głosowania,dylematy itd. Argumenty za przedstawił Derty. Poważne i przekonywujące. Jak już będziemy w Sękowcu to się można zastanowić, czy Sękowiec zostanie na stałe miejscem kongresowym.Dodatkowo powinniśmy z uwagą wysłuchać zdania SB, który jako tatko idei KIMB-owej powinien nadal opiekować się swoim "dzieckiem". Pozdrawiam!
Czyli głosowanie musi być, bez dwóch zdań, zawsze to większa liczba osób może sie wypowiedzieć.
Cytat:
Zamieszczone przez
długi
Piwko przywiozę. Spirytus czasem piję, winko też. Tyle że w ilościach raczej symbolicznych. Ale tajne spotkanie na Polanie Kruka tez jest symboliczne. Derty 2 lata temu został wtajemniczony spirtem, ale na Polanie Kruka nie był.
Reszta tajnej organizacji jest tak tajna, że Ałganow się nie domyśla.
Długi
Smak Twojego piwka wspominam zawsze z rozrzewnieniem, gdy wtłaczam jakiś fabryczny produkt piwopodobny:D Co do Polany Kruka - Bond coś wie, ale ostatnio był w Kosmosie i nie chciał gadać o ziemskich sprawach, bo i tak mu się we łbie kręci:)
Tak więc w celu poznania Polany Kruka muszę się zjawić na KIMBIe ze swą magiczną nalewką. Magiczna jest strasznie - ledwiem ją na przedsylwestrowej naradzie w UG na stole postawił, zniknęła jak mgiełka, a ludzie zaczęli puszczać parę:D Utworzyło się też parę par, ale o tym ani pary z ust więcej. Z tajnym pozdrowieniem,
Derty
PS: Znalazłem rewelacyjne kije do szczotek...negocjuję cenę hurtową:D
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
PS: Znalazłem rewelacyjne kije do szczotek...negocjuję cenę hurtową:D
a do czego te kije..??? bo ja nie wtajemniczony maly zuczek jestem...
Ps. Ja tez za Sekowcem jestem...
"Kije" - na wilki oczywiście. Ja też chciałbym w Sękowcu z samym Prezydentem Forum szanownym SB pogadać i szanownych Forumowiczów poznać.
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
Ja tez za Sekowcem jestem...
A w tym roku przyjedziesz?