Odp: Podwojna przerywana linia
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Jadąc 25. 03. na spotkanie z pewną sympatyczną paczką bieszczadzkich zapaleńców, zatrzymałem się w tym uroczym miejscu .... No, ale nie wychylam się.....
Rozumię Cię:wink: i teraz już wiem ,że wiesz gdzie to jest.
ps. nie wątpię ,że spotkanie z sympatyczną paczką jest wielką przyjemnością
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Rozumię Cię:wink: i teraz już wiem ,że wiesz gdzie to jest.
Jeśli Pastor wie, to i ja wiem. Ale nie bedę się wydawał, niech inni się wypowiedzą. Wtedy stwierdzę czy aby, miałem rację.
A my wtedy od rana czekaliśmy na Pastora.
No nie,widzę tu wyraźnie zabawę:wiem ale nie powiem.Wiecie to pisać,a nie to ... Komu chcecie dać zgadywać??
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
No nie,widzę tu wyraźnie zabawę:wiem ale nie powiem.Wiecie to pisać,a nie to ... Komu chcecie dać zgadywać??
Widzisz to co widzisz - to jest zabawa! Żadna satysfakcja odpowiadać na pytanie o miejsce w którym się bywa dwa razy w miesiącu. To nie jest przymusowe. A zgadywać powinni ci co nie wiedzą,tak przynajmniej wynika z definicji słowa "zgadywać". Pozdrawiam!
zacytuję fotke pastora : http://forum.bieszczady.info.pl/atta...3&d=1174484166 <---łoo tukej, sztuczne jeziorko "bobrowe" między Wierszkami a Morganiem. Od tej pory odpowiadam od razu... A może by załozyć nowy wątek pt "Bieszczadzkie puzzle"? Zasada prosta: ten kto zgadnie zadaje nastepną zagadkę... Reflektujeta?
na puzzle oczywiście że reflektuję jest to jakaś nowość a nowości kuszą.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Widzisz to co widzisz - to jest zabawa! Żadna satysfakcja odpowiadać na pytanie o miejsce w którym się bywa dwa razy w miesiącu. To nie jest przymusowe. A zgadywać powinni ci co nie wiedzą,tak przynajmniej wynika z definicji słowa "zgadywać". Pozdrawiam!
Ok,wiesz a nie chcesz powiedzieć to się nie odzywaj i tyle.
->Jabol
To załóż,będziem zgadywać ;-)
Browar ja co innego zauważyłem w "tej zgadywance " - trzeba patrzyć pozytywnie na to.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pastor
Jadąc 25. 03. na spotkanie ......zatrzymałem się w tym uroczym miejscu
a to była niedziela ...
Cytat:
Zamieszczone przez
wojtek legionowo
A my wtedy od rana czekaliśmy na Pastora.
nie tylko Sympatyczna Ta Paczka jest, ale i bardzo Świątobliwa ;-) Przecież Oni potrafili od rana w niedzielę czekać na Pastora.:lol:
Ps. To był oczywiście żart , ale "puzle" są dobrą propozycją i warto się pobawić i podszkolić.