Odp: Encyklopedia Bieszczadzka!
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Nie Chris. Przemyślałam to. Widzisz tu, na forum dysponujemy przepotężną wiedzą. Dzielimy się nią z innymi forumowiczami. Często, gęsto nie wiedząc jakimi motywami kierują się pytający. Mam dość wykorzystywania m.in. mnie przez ludzi, którzy zadają pytania, a potem tę wiedzę wykorzystują zarabiając na niej np. pisząc przewodniki. Postanowiłam więc, że powstanie coś w rodzaju serwisu internetowego, gdzie będzie można zapoznać się, oczywiście bezpłatnie z Bieszczadami. To będzie taka promocja regionu. Powstanie w takim samym celu jak bibliografia bieszczadzka. Aby służyć ludziom. Od dawna miałam przygotować serwis. Nic lepszego niż to co już powstało nie wymyślę. Są przede wszystkim
www.twojebieszczady.pl, jeden z najlepszych serwisów pod względem przewodnickim w kraju. Jest
www.bieszczady.net.pl pełen znakomitych fotografii, pod względem komercyjnym bardzo dobry. Serwis Stacha ma ciekawe reportaże, które go wyróżniają. Nie mówię już o naszym Gospodarzu i forum. Postaram się więc aby powstał serwis leksykon Bieszczadów.
Może lepiej o płatności na początku strony powstającej wspomnieć ( coś w rodzaju: "jeśli chcesz uzyskać pełen dostęp do serwisu, wyślij sms .... ") Net nie daje żadnej gwarancji ochrony praw autorskich, być może tak, owszem , ale teoretycznie tylko. Miejże coś z tego :)
:grin: :grin: :grin:
Ostatnio uśmiałam się. Jeszcze nic nie napisalam, a już znalazł się wydawca.
Będą zdjęcia, kilku Kolegów podrzuci mi.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
No i to jest rodzaj nieszczęścia Bieszczadów ... :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Powoluśku,powoluśku,cosik się wykluwa:grin: .
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Oby to nie był ten kolega któremu wydano album ze zdjęciami z wakacji