1 załącznik(ów)
Odp: aleksandry zagadki - do kolekcji :)
Ja dorzucę jeszcze fragment z panoramki z drzewkiem.
1 załącznik(ów)
Bertrand to dla Ciebie(to samo miejsce tylko z wczesnej wiosny tego roku).
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
co zostało zmodyfikowane na zdjęciu nr 2?
Wg mnie brakuje tam lasu (kawałek z prawej powinien być widoczny). Teoretycznie powinno być też widać ścieżkę szlaku, ale sie nie upieram bo fotka mała :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Teoretycznie powinno być też widać ścieżkę szlaku, ale sie nie upieram bo fotka mała :)
Wspaniale!
Nie teoretycznie, ale jak najbardziej powinien być widoczny szlak, skrajnie z lewej strony zdjęcia. Autor fotografii jednak nie uchwycił lasu.
pozdrawiam
Aleksandra
ps. Bertrand - czy już się domyślasz, gdzie to jest?
:-) Mam album Karpaty Wschodnie z przepięknymi zdjęciami Pana Budzińskiego. Na zdjęciu numer 13 też jest to drzewo, choć z daleka.
Pozdrawiam
1 załącznik(ów)
Witam!
.... a to zdjęcie poniżej to, jak mniemam, panorama jak na zdjęciu nr.1 Aleksandry, ale widziana ze znanej górki znajdującej się obok jeszcze bardziej znanej górki.
.... a na tej wychodni ze zdjęcia Jabola siedziałem sobie jeszcze dziesięć dni temu słuchając koncertu jeleni na rykowisku...
a do mnie przyczepiła sie tam parka strwozonych turystów, która nie wiedzieć czemu szeptem oznajmiła mi ze w dole ryczy niedźwiedź :-D
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
:-) Mam album Karpaty Wschodnie z przepięknymi zdjęciami Pana Budzińskiego. Na zdjęciu numer 13 też jest to drzewo, choć z daleka.
Pozdrawiam
hmmm - w tej sprawie trudno mi odpowiadać, albowiem pod ręką nie mam tego albumu. Ale przy tak szerokim "jury" istniejącym na forum, ktoś może potwierdzi czy to te samo drzewo czy jego brat bliźniak ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jurko
.... a to zdjęcie poniżej to, jak mniemam, panorama jak na zdjęciu nr.1 Aleksandry, ale widziana ze znanej górki znajdującej się obok jeszcze bardziej znanej górki.
Wersja opisu "widziana ze znanej górki znajdującej się obok jeszcze bardziej znanej górki" - jest bardzo trafna dla tego miejsca.
Zagadka zdaje się być już wyczerpana, chyba że istnieje brat bliźniak tego drzewa ;)
Marekm przejął dziury w drzewach...
To może zanim wymyślę coś nowe, jeszcze jedno bardzo znane drzewo. Tak znane, że aż... :oops:
Trochę po majstrowałam przy zdjęciu, aby nie było oczywiste.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
To może zanim wymyślę coś nowe, jeszcze jedno bardzo znane drzewo. Tak znane, że aż... :oops:
Trochę po majstrowałam przy zdjęciu, aby nie było oczywiste.
a to chyba to samo, tylko w innej perspektywie i ujeciu, ewentualnie brat bliźniak:?:
Zastanawia mnie tylko jedno, w którą stronę udało Ci się "złapać" tyle płaskiego...? Wydaje mi się, że jest tam równego mniej, może jednak bliźniak ;)
Chociaż może ta lustrzana perspektywa jest dobra... ;)
pozdrawiam
Aleksandra